Απίθανο: Οπαδός του Ολυμπιακού έδωσε στον Μπαρτζώκα να του υπογράψει ένα... σκάκι (vid)

Απίθανο: Οπαδός του Ολυμπιακού έδωσε στον Μπαρτζώκα να του υπογράψει ένα... σκάκι (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 20:49 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 14.08.2024

Φίλος του Ολυμπιακού πλησίασε τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά τη νίκη επί του Προμηθέα για να του υπογράψει ένα... σκάκι!

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα επικρατώντας του Προμηθέα με 81-57 και μετά τον αγώνα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδειξαν την αγάπη τους στον προπονητή της ομάδας, με έναν διαφορετικό τρόπο!

Ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αδυναμία των φίλων της ομάδας, είναι γνωστό. Ο Έλληνας κόουτς έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να φτιάξει ένα σύνολο που αγωνίζεται πάντα στο τοπ επίπεδο και η αναγνώριση στο πρόσωπό του είναι καθολική, αφού τις δύο τελευταίες σεζόν έχει ψηφιστεί ως ο κορυφαίος κόουτς της Euroleague.

Στο μεγάλο λιμάνι της χώρας ο Έλληνας προπονητής λατρεύεται σαν... Θεός στη δεύτερή του παρουσία και οι φίλοι των ερυθρόλευκων πίνουν νερό στο όνομά του για το εργο που εχει προσφέρει.

Στην Πάτρα ωστόσο, ένας φίλος του Ολυμπιακού το πήγε λίγο παρά πέρα! Μετά τη λήξη του αγώνα κι αφού πλησίασε τον Μπαρτζώκα και του εξέφρασε τον θαυμασμό του, του έδωσε για υπογραφή ένα σκάκι!

Ο κόουτς των ερυθρόλευκων έχει το ψευδώνυμο «σκακιστής» για τον τρόπο που κοουτσάρει την ομάδα του και έτσι ο οπαδός της σκέφτηκε να του δώσει ένα σκάκι ώστε να βάλει πάνω την υπογραφή του.

Αν μη τι άλλο το χιούμορ είναι απαραίτητο στον ελληνικό αθλητισμό που τα τελευταία χρόνια μας γεμίζει άσχημες ειδήσεις!

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση του κόουτς του Ολυμπιακού:

🔴Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Κυριακής