Μπαρτζώκας: «Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία! Πρεπει να είμαστε σοβαροί»
i

Γιώργος Μπαρτζώκας / © Intime

Μπαρτζώκας: «Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία! Πρεπει να είμαστε σοβαροί»

Sportal newsroom 11:30 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 20.08.2024

Ο Ολυμπιακός παρά τις απουσίες είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης (8/2, 21:00) κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου και ο κόουτς Μπαρτζώκας επιμένει στη σοβαρότητα και την φιλοσοφία της ομάδας.

O Γιώργος Μπαρτζώκας είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία του Ολυμπιακού. Είναι όμως και… ρεαλιστής. «Δε λέει κάτι η βαθμολογία. Είναι αφελές να κοιτάς τη βαθμολογία και να επαναπαύεσαι», είπε λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας του για το Βερολίνο για το ματς της Τετάρτης (8/2, 21:00) κόντρα στην Άλμπα για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Στην προσπάθεια αυτή ο 57χρονος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κώστα Σλούκα και Άλεκ Πίτερς. Ούτε τον Τζορτζ Πάπας. Γι’ αυτό «πρέπει να είμαστε σοβαροί», είπε. 

«Πάμε με την ίδια νοοτροπία που μας έχει φέρει την πρώτη θέση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Συνεχίζουμε να έχουμε τις απουσίες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. 

Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτό το γκρουπ παικτών. Που όλοι παίζουν για την ομάδα και αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Ανεξάρτητα από το αν έχουμε απουσίες ή μικρότερο budget. Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε μια μάχη», πρόσθεσε. Συμπεράσματα πάντως δεν έχουν βγει ακόμα και δεν θα βγουν μέχρι να κατακτηθούν τίτλοι, άρα «ακόμα είναι πολύ νωρίς. Πρέπει να μείνουμε σοβαροί για να πετύχουμε τους στόχους μας».