Η ομιλία του Μπαρτζώκα μετά τον θρίαμβο στο ΟΑΚΑ: «Σπουδαία νίκη. Την αξίζαμε!» (vid)
i

Γιώργος Μπαρτζώκας/PrtScr

Η ομιλία του Μπαρτζώκα μετά τον θρίαμβο στο ΟΑΚΑ: «Σπουδαία νίκη. Την αξίζαμε!» (vid)

Sportal newsroom 14:54 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 20.08.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Το ματς του ΟΑΚΑ ήταν το κυρίαρχο της αγωνιστικής και ολοκληρώθηκε με την κυρίαρχη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού (95-71), με τους «ερυθρόλευκους»-από τη στιγμή που έχασε η Φενέρμπαχτσε στη Μπολόνια- να σκαρφαλώνουν στην πρώτη τετράδα της Euroleague.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Πειραιώτες γιόρτασαν στα αποδυτήρια με την ψυχή τους αυτή τη σπουδαία νίκη. Τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν στις τάξεις των «ερυθρολεύκων», ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του, λέγοντας: 

Απίθανο βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ
EUROLEAGUE

10:31 - 31.12.2022

Απίθανο βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ

Εξαλλοι πανηγυρισμοί ξέσπασαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, με τους «ερυθρόλευκους» να αποθεώνουν τον Ανδρέα Γκατζούλη, όταν τους είπε ότι θα πάρουν όλοι δύο μέρες ρεπό εκτός από τον τραυματία Σάσα Βεζένκοβ.

«Παιδιά, σπουδαία νίκη. Την αξίζαμε! Είναι μια φανταστική σεζόν για μας, ας συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού και στη συνέχεια άπαντες φώναξαν «Ολυμπιακός», με τον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου να δίνει το σύνθημα.