Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι… δικός μου, είναι των Αγγελόπουλων» (vid)

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι… δικός μου, είναι των Αγγελόπουλων» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:47 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 20.08.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φιλοξενήθηκε στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ και μίλησε για την εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του Παναγιώτη Γιαννάκη, στον... Έλληνα προπονητή μπάσκετ, αλλά και στους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού.

Δεν έχει καμία... όρεξη να καμαρώνει για τα κατορθώματα της ομάδας του. Ξέρει ότι χρειάζεται έντονη δουλειά και αφοσίωση για να διατηρηθεί κάποιος στην κορυφή. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία τον Ολυμπιακό, αλλά ξεκαθάρισε πως «η ομάδα δεν είναι... δικιά μου. Είναι των Αγγελόπουλων και θα πρέπει από μεριάς μου να φανώ ταπεινός και να ξέρω που και πως βαδίζουμε. Το που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα έχει να κάνει με το πόσο θα μείνουμε υγιείς», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αθλητική Κυριακή». 

Ο 57χρονος τεχνικός μίλησε και για την βράβευσή του από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και με αυτό ως αφετηρία θέλησε να δηλώσει πως «αν δούμε αντικειμενικά τα πράγματα, θα καταλάβουμε ότι υπάρχουν τόσοι καλοί Έλληνες προπονητές και το ελληνικό μπάσκετ πρέπει να είναι χαρούμενο και περήφανο γι' αυτό». 

Ο Μπαρτζώκας ξεκίνησε την καριέρα του στους πάγκους από το Μαρούσι στο πλευρό του Παναγιώτη Γιαννάκη και όπως είπε «θα χρωστάω τα πάντα στον Παναγιώτη Γιαννάκη, γιατί δεν είναι μόνο ότι μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω. Ο τρόπος που σκέφτεται είναι το καλύτερο σεμινάριο που θα μπορούσα να κάνω και στο πλευρό του έμαθα σχεδόν τα πάντα. Αμφιταλαντεύτηκα πολλές φορές αν θα συνεχίσω την προπονητική, αλλά είχα τη τύχη να είμαι δίπλα σε ανθρώπους όπως ο Γιαννάκης και πήρα δύναμη για να συνεχίσω την πορεία μου».