Μπαρτζώκας: «Σπουδαίος στα σουτ ο Κάνααν, να είμαστε συνεπείς στη συνέχεια»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

Intime

Μπαρτζώκας: «Σπουδαίος στα σουτ ο Κάνααν, να είμαστε συνεπείς στη συνέχεια»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:55 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 14.08.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φάνηκε ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, μίλησε τόσο για τη δουλειά της ομάδας, όσο και για τον Αϊζάια Κάνααν ο οποίος στην τρίτη περίοδο ΄σημείωσε 5/6 τρίποντα και ήταν ο game changer του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στη σειρά του με τη Φενέρμπαχτσε έχοντας κορυφαίο του παίκτη τον Αζάια Κάνααν, ο οποίος στην τρίτη περίοδο έκανε «όργια» σημειώνοντας 5/6 τρίποντα.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού που κόπηκε από τα playoffs της Basket League, ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε τη ροή του αγώνα και ο προπονητής του, Γιώργος Μπαρτζώκας, έκανε ειδική μνεία στις επιδόσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Αρχικά ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στην ομάδα και την πρώτη της νίκη στη σειρά:

«Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε. Έπρεπε να κάνουμε τη δουλειά μας αμυντικά και να μοιράσουμε σωστά την μπάλα, πήραμε και τα ριμπάουντ».

Όσο για τον Κάνααν; Ο κόουτς των ερυθρόλευκων είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον παίκτη του, που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού:

«Ο Κάνααν ήταν σπουδαίος στα σουτ. Κοντρολάραμε τον ρυθμό που δεν είναι εύκολο απέναντι σε μια καλή ομάδα. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Το πρώτο ματς έχει πολύ πίεση, πρέπει να είμαστε συνεπείς στη συνέχεια».