Μπαρτζώκας: «Στο πρώτο ματς με τη Βαλένθια ήμασταν στο +16 και χάσαμε»
i

Γιώργος Μπαρτζώκας / © Intime

Μπαρτζώκας: «Στο πρώτο ματς με τη Βαλένθια ήμασταν στο +16 και χάσαμε»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:48 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 20.08.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Βαλένθια (24/2) και θύμησε πως στον πρώτο γύρο οι Νυχτερίδες είχαν πάρει το «διπλό» στο ΣΕΦ.

Το... στραπάτσο του πρώτου γύρου θύμισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον Έλληνα κόουτς να μιλάει για την επερχόμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια στην Ισπανία για την Euroleague.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την διάρκεια της αναχώρησης του Ολυμπιακού από την Ελλάδα: 

Σλούκας: «Να μην αλλάξει τον δρόμο μας η κατάκτηση του Κυπέλλου»
EUROLEAGUE

17:03 - 23.02.2023

Σλούκας: «Να μην αλλάξει τον δρόμο μας η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την αναμέτρηση που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό απέναντι στη Βαλένθια, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως οι Πειραιώτες πρέπει να ξεχάσουν άμεσα την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Ευτυχώς είχαμε 4 μέρες να επανέλθουμε μετά το Κύπελλο. παίξαμε τρία παιχνίδια συνεχόμενα και υπάρχει μια πνευματική και σωματική κούραση, όμως πήραμε ένα ρεπό και μπορέσαμε να ξαναμπούμε στους ρυθμούς που απαιτεί ένα τέτοιο παιχνίδι. μας απασχολεί το ότι έμειναν γρήγορα εκτός Κυπέλλου. Είχαν περισσότερες ημέρες από εμάς να ξεκουραστούν. Χασαμε στον πρώτο γύρο σε ένα παιχνίδι που ελέγχαμε και είχαμε μια διαφορά 16 πόντων. Είναι μια ομάδα που παίζει με ένα συγκεκριμένο τέμπο, όπως όλες οι ισπανικές. Είναι πολύ καλή στο τρανζίσιον, έχει έναν κορμό που είναι πολλά χρόνια μαζί και είναι έκανε αθλητικές προσθήκες και έχει έναν νέο προπονητή. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, βρίσκεται σε θέση πλέι οφ και δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους. Αυτή τη στιγμή έχασαν με έναν πόντο στο Κύπελλο. έχει καλές συνεργασίες, έχει ψηλά κορμιά στα φόργουορντ και βάζει προβληματισμούς. Με εμάς έκανε κάποια τρικ. Εμείς πρέπει να παίξουμε στο επίπεδό μας και οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο».