Στη λίστα της Μπασκόνια για τη νέα σεζόν ο Κουλμπόκα

Αρνόλντας Κουλμπόκα

i

@Intime

Στη λίστα της Μπασκόνια για τη νέα σεζόν ο Κουλμπόκα

Χρήστος Τσάλτας 20:02 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 14.08.2024

Η Μπασκόνια έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι Βάσκοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Αρνόλντας Κουλμπόκα, που αγωνίστηκε στον Προμηθέα την φετινή σεζόν. Παρακολουθεί την περίπτωσή του και η Βαλένθια.

Μια ομάδα σε νέα βάση χτίζει η Μπασκόνια ενόψει της νέας σεζόν. Ο Χουάν Πεναρόγια αποτελεί παρελθόν, έπειτα από μια σεζόν στην άκρη του πάγκου των Βάσκων, οι οποίοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του που θα καθοδηγήσει την ομάδα σε ACB και Euroleague.

Αυτό όμως δεν εμποδίζει τους Βάσκους να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ. Σκοπός άλλωστε είναι η δημιουργία ενός γεμάτου και ανταγωνιστικού ρόστερ, που θα κάνει βήματα μπροστά σε σχέση με την φετινή σεζόν. Άλλωστε φέτος η Μπασκόνια τερμάτισε στην ένατη θέση της Euroleague και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, από την Μπανταλόνα, παρά το γεγονός πως είχε πλεονέκτημα έδρας στην post season.

Το σαφάρι για παίκτες έχει ξεκινήσει, με τον Νίκο Μανιόν να είναι ήδη στο ραντάρ της ομάδας και η περίπτωσή του να απασχολεί έντονα, ενώ μία ακόμα περίπτωση βρίσκεται στη λίστα της ομάδας. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Αρνόλντας Κουλμπόκα είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει η ομάδα από την Βιτόρια για τη νέα σεζόν.

Ο Λιθουανός φόργουορντ διακρίνεται για την ικανότητά του στο περιφερειακό σουτ, καθώς στο Eurocup μέτρησε 42,6% από την περιφέρεια, με τη φανέλα του Προμηθέα, όντας ένας εκ των πιο σημαντικών παικτών της ομάδας του στο επιθετικό κομμάτι.

«Πιέζει» για να κάνει δικό της τον Ντάριους Τόμπσον η Αρμάνι Μιλάνο
EUROLEAGUE

10:20 - 20.06.2023

«Πιέζει» για να κάνει δικό της τον Ντάριους Τόμπσον η Αρμάνι Μιλάνο

Ο Ντάριους Τόμπσον είναι ένας εκ των μεγάλων στόχων της Αρμάνι Μιλάνο για το φετινό καλοκαίρι, με την ιταλική ομάδα να ασκεί μεγάλη πίεση στον εκρηκτικό γκαρντ για να μετακομίσει στην «πρωτεύουσα της μόδας».

Ο Κουλμπόκα είναι γνωστός στο ισπανικό κοινό, από τη θητεία του στην Μπιλμπάο και το γεγονός πως κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά δεν περνάει απαρατήρητο από ομάδες στη ACB. Μάλιστα για την απόκτησή του έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Βαλένθια, καθώς ο Άλεξ Μουμπρού γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη και έχει ξεκάθαρη γνώμη για την αξία του.

Έπειτα από μία σεζόν στην Πάτρα, για χάρη του Προμηθέα, όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει με την συνέπειά του στο σκοράρισμα, ο Κουλμπόκα ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρίσκεται και πάλι στην Ισπανία.