Η Μπασκόνια ανακοίνωσε τον Γιάραμαζ!

Ο Όγκνιεν Γιάραμαζ

Η Μπασκόνια ανακοίνωσε τον Γιάραμαζ!

Γιάννης Πάλλας 20:31 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 27.08.2024

Παίκτης της Μπασκόνια και επίσημα είναι ο Όγκνιεν Γιάραμαζ, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο

Στη Μπασκόνια θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Όγκνιεν Γιάραμαζ! Μετά την αποδέσμευση του από την Παρτίζαν υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Βάσκους και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο.

Οι δυο πλευρές ήταν το τελευταίο διάστημα σε προχωρημένες συζητήσεις και πλέον θα πορευτούν μαζί για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 με τον παίκτη να ενισχύει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Ο Όγκνιεν Γιάραμαζ είχε αποκτήθηκε από την Παρτίζαν το περασμένο καλοκαίρι (έπαιζε στην Μπάγερν Μονάχου) και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, αλλά ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε όσο προχωρούσε η σεζόν στη Euroleague.

Από τη στιγμή που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μείωσε σημαντικά τον χρόνο συμμετοχής του αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας.

Μητσοτάκης, Λεμπρόν, Σερένα Ουίλιαμς, Εμπαπέ: Ο Αντετοκούνμπο παντρεύεται και οι προσκεκλημένοι προκαλούν ζάλη! (vid)
NBA

19:35 - 27.08.2024

Μητσοτάκης, Λεμπρόν, Σερένα Ουίλιαμς, Εμπαπέ: Ο Αντετοκούνμπο παντρεύεται και οι προσκεκλημένοι προκαλούν ζάλη! (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο Costa Navarino, με τον τριήμερο γάμο να προβλέπει πολλούς αστέρες, αλλά και καθόλου κάμερες!

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος ο Γιάραμαζ ο Πάμπλο Λάσο κινήθηκε προς τον παίκτη και η διοίκηση των Βάσκων ολοκλήρωσε το deal ανακοινώνοντας τη συμφωνία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!