Η Μπασκόνια πληρώνει ταξίδι στους φίλους της Παρτιζάν για την πρεμιέρα της Euroleague

Euroleague / Μπουέσα Αρένα

i

IMAGO / Ricardo Larreina Amador

Η Μπασκόνια πληρώνει ταξίδι στους φίλους της Παρτιζάν για την πρεμιέρα της Euroleague

Νίκος Καλαμπάκας 16:24 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:24 - 04.09.2024

Η Μπασκόνια καλεί τους φίλους της Παρτιζάν να ζήσουν την πρεμιέρα της Euroleague στη Βιτόρια!

Η Ευρωλίγκα έχει ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της σεζόν 2024-2025 και οι ομάδες της διοργάνωσης δείχνουν ανυπόμονες για το ντεμπούτο τους στο νέο πρωτάθλημα.

Ανάμεσά τους και η Μπασκόνια η οποία στις 3 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί στην «Μπουέσα Αρένα» την Παρτιζάν, με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές της υποχρεώσεις!

Η ομάδα της Βιτόρια σε ανάρτησή της στα social media, κάλεσε τους φίλους της Παρτιζάν να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό. Με ένα απλό σχόλιο στην ανάρτηση, οι Σέρβοι οπαδοί βάζουν υποψηφιότητα ώστε να κερδίσουν τα δύο εισιτήρια του αγώνα, όπως και όλα τα έξοδα του ταξιδιού τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Οι Βάσκοι προσφέρουν ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε δύο φίλους της Παρτιζάν, επισημαίνοντας ότι ο οργανισμός τους καλεί να ζήσουν τη φοβερή ατμόσφαιρα του γηπέδου τους.

Δείτε την ανάρτηση των Βάσκων: