Γιάραμαζ: «Ελπίζω να εξελιχθώ με τον Λάσο»

Γιάραμαζ: «Ελπίζω να εξελιχθώ με τον Λάσο»

Γιάννης Πάλλας 22:53 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 03.09.2024

Ο Όγκνιεν Γιάραμαζ μίλησε για την μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου, όσον αφορά την παρουσία του στη Μπασκόνια

Η συνεργασία με τον Πάμπλο Λάσο είναι σημείο αναφοράς για τον Όγκνιεν Γιάραμαζ μετά την έλευση του στη Μπασκόνια.

«Η πρώτη εντύπωση ήταν φανταστική. Με έχουν καλωσορίσει πολύ καλά και για παράδειγμα έχουμε ήδη δειπνήσει με την ομάδα. Το ίδιο και με τους προπονητές. Τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να «μεγαλώσω». Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι αγαπώ την Παρτιζάν αλλά τώρα βρίσκομαι σε διαφορετικό στάδιο. Επιπλέον, μπορώ να δουλέψω με τον Πάμπλο Λάσο και ελπίζω να εξελιχθώ» δήλωσε ο γκαρντ των Βάσκων.

Και συνέχισε: «Μπορώ να παίξω πόιντ γκαρντ ή σούτινγκ γκαρντ, να παίξω άμυνα, να βοηθήσω και να γίνω σουτέρ. Θα προσπαθήσω να κάνω καλή δουλειά ατομικά για να βοηθήσω την ομάδα. Θεωρητικά, το να έχουμε τρεις πλέι μέικερ θα μας επιτρέψει να έχουμε αρκετούς συνδυασμούς. Ελπίζω να δώσω δημιουργικότητα στην επίθεση και να συνεισφέρω ώστε η ομάδα να κερδίσει τα παιχνίδια της. Είμαι εδώ εδώ και λίγες μέρες και γνωριζόμαστε όλο και περισσότερο. Η Μπασκόνια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου».

Στη συνέχεια ο Όγκνιεν Γιάραμαζ αναφέρθηκε στον Μαρίνκοβιτς από τον οποίο άντλησε πληροφορίες.

«Μίλησα με τον Μαρίνκοβιτς και μου είπε τα καλύτερα για τον σύλλογο και τον οργανισμό. Όλα όσα μου είπε ήταν θετικά και είχε μόνο καλά λόγια για την Μπασκόνια. Αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Έπαιξα και στο Μπούργκος στην ACB και ξέρω ότι είναι η καλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη, αυτή με το υψηλότερο επίπεδο μετά το ΝΒΑ» είπε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!