Μονέκε: «Όποιοι έφτιαξαν τις καλύτερες πεντάδες θα πρέπει να ντρέπονται»!

Μονέκε: «Όποιοι έφτιαξαν τις καλύτερες πεντάδες θα πρέπει να ντρέπονται»!

Γιάννης Πάλλας 17:31 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 29.05.2024

Καυστική αντίδραση του Τσίμα Μονέκε της Μπασκόνια στην ανακοίνωση των καλύτερων πεντάδων της φετινής Euroleague

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Τσίμα Μονέκε στην ανακοίνωση των δυο καλύτερων πεντάδων της φετινής Euroleague. Ο πάουερ φόργουορντ της Μπασκόνια διαφώνησε ανοικτά με τις επιλογές ππου έγιναν για τις δυο πεντάδες.

Ο Τσίμα Μονέκε με story στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε: «Όποιοι έφτιαξαν τις καλύτερες πεντάδες θα πρέπει να ντρέπονται για τον εαυτό τους».

Ο Νιγηριανός πάουερ φόργουορντ ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Μπασκόνια και την οδήγησε στα play-off, όμως λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθόλου στην σειρά με την Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά της Euroleague.

Οι Βάσκοι επικράτησαν εύκολα με 3-0 στη σειρά με τον Τσίμα Μονέκε να παρακολουθεί τις αναμετρήσεις με πολιτικά, λόγω τραυματισμού.

Στην κανονική διάρκεια της Euroleague είχε 13.6 πόντους μέσο όρο, 6.6 ριμπάουντ με 18.3 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Τσίμα Μονέκε μέσα στη σεζόν ήταν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της Μπασκόνια και αποτέλεσε σημείο αναφοράς μαζί με τον Μάρκους Χάουαρντ στο παιχνίδι των Βάσκων.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Προφανώς η απουσία του από τα τελευταία σημαντικά παιχνίδια έπαιξε ρόλο ώστε να μην είναι σε καμία από τις δυο πεντάδες, ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται πως πίστευε ότι είχε θέση σε μια από τις δυο πεντάδες της σεζόν. Γιι’ αυτό και φανέρωσε ανοικτά τη δυσαρέσκεια του.