Ανακοίνωσε τον ΜακΛέμορ η Μερκεζεφέντι

Μπεν ΜακΛέμορ

i

©Intime

Ανακοίνωσε τον ΜακΛέμορ η Μερκεζεφέντι

Νίκος Καλαμπάκας 08:44 - 23.08.2024

Στην Τουρκία με τη φανέλα της Μερκεζεφέντι θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Μπεν ΜακΛέμορ.

Στην Τουρκία και την ομάδα της Μερκεζεφέντι θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Μπεν ΜακΛέμορ.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ο οποίος μεσούσης της σεζόν που ολοκληρώθηκε μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπρεογκάν, ανακοινώθηκε από τους Τούρκους.

Ο ίδιος έχει πλούσια καριέρα στο ΝΒΑ με τις ομάδες των Κινγκς, Γκρίζλις, Ρόκετς, Λέικερς και Μπλέιζερς και πλέον ετοιμάζεται να τεστάρει τις δυνάμεις του και στην Τουρκία.

Μάλιστα, τον περασμένο Απρίλιο είχε και προβλήματα με το νόμο καθώς είχε δικαστεί στο Όρεγκον με την κατηγορία του βιασμού και είχε χρειαστεί να πληρώσει 50.000 δολάρια εγγύηση, προκειμένου να αποφυλακιστεί.

Η Μερκεζεφέντι στην ανακοίνωση της απόκτησής του, αναφέρει:

Ο Μπεν ΜακΛεμόρ, που πέρασε την καριέρα του στο ΝΒΑ και τελευταία αγωνίστηκε στην Ισπανία, ανοίγει πανιά για μια νέα περιπέτεια με τη φανέλα της Μερκεζεφέντι!

Ο ΜακΛέμορ, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Κάνσας και επιλεγμένος από τους Σακραμέντο Κινγκς στο νούμερο 7 του 1ου γύρου του ντραφτ του 2013, έπαιξε στο ΝΒΑ για 9 σεζόν. Ο σταρ, που πέρυσι υπέγραψε με την ελληνική ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν, μεταγράφηκε στην ισπανική ομάδα Ρίο Μπρέογκαν στα μέσα της, όπου τράβηξε την προσοχή με τους 12,2 πόντους και τα 2,6 ριμπάουντ μέσο όρο.

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας, Μπεν ΜακΛέμορ.