Ο Μπεν Σίμονς συνάντησε τον πιο «τρελό» θαυμαστή του (vid)

Μπεν Σίμονς

i

©Photo by Jim McIsaac/Getty Images

Ο Μπεν Σίμονς συνάντησε τον πιο «τρελό» θαυμαστή του (vid)

Χρήστος Τσάλτας 13:28 - 17.10.2023

Το φετινό καλοκαίρι ο Μπεν Σίμονς μοιάζει μεταμορφωμένος και έτοιμος για μια μεγάλη σεζόν, έχοντας στο πλευρό του τους θαυμαστές του. Ένας εξ αυτών όμως έκλεψε την παράσταση.

To φετινό καλοκαίρι δεν μοιάζει με τα προηγούμενα για τον Μπεν Σίμονς. Ο Αυστραλός άσος άφησε πίσω την κριτική, την αμφισβήτηση και τις δεύτερες σκέψεις που έκανε για τον εαυτό του και επικεντρώθηκε στο πώς θα παρουσιαστεί κυριαρχικός εντός παρκέ.

Παρ' ότι είναι πολύ νωρίς στη σεζόν καθώς διανύουμε μολις την pre season, ο απόφοιτος του LSU δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, συγκριτικά με τα προηγουμενα χρόνια. Πιο απελευθερωμένος, πιο σίγουρος για τον εαυτό του, δημιουργεί φάσεις για τον εαυτό του, αλλά και για τους συμπαίκτες του. Κάτι που κάνει τον κόσμο να τον αποθεώνει.

Παρά τα σκαμπανεβάσματα και τις ατυχίες που είχε τα προηγούμενα χρόνια, η «τρέλα» για τον Αυστραλό άσο παραμένει σε υψηλά επίπεδα, κάτι που φρόντισε να δείξει και ένας... φανατικός υποστηρικτής του, με το πέρας του αγώνα των Μπρούκλιν Νετς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο Barclay's Center.

Την ώρα που ο Σίμονς κατευθυνόταν στα αποδυτήρια, καθώς η αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε ολοκληρωθεί, αρκετοί φίλοι των Νετς τον σταμάτησαν για φωτογραφίες και αυτόγραφα. Ένας όμως έκανε τη διαφορά, καθώς είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπο του Σίμονς.

Ο πρώην άσος των Σίξερς παρατήρησε το τατουαάζ και ζήτησε από τον κάμεραμαν των Νετς να πλησιάσει προς το μέρος του, απαθανατίζοντας τη στιγμή. Και φυσικά ο ίδιος ο εκρηκτικός άσος έδωσε το δικό του δώρο στον νο.1 θαυμαστή του, που δεν σταμάτησε να πιστεύει στις ικανότητές του.