Μπέρτανς: «Μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε»!

Μπέρτανς: «Μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε»!

Γιάννης Πάλλας 22:32 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 18.09.2024

Ο Ντέιβις Μπέρτανς αναφέρθηκε στις δυνατότητες της ομάδας του Ντουμπάι

Ενθουσιασμένος από τη συμφωνία και την παρουσία του στην ομάδα του Ντουμπάι δηλώνει ο Ντέιβις Μπέρτανς, ο οποίος εκτιμά ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες.

Εξήγησε τη σημασία της βελτίωσης από παιχνίδι σε παιχνίδι και πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να ανταγωνιστεί τους μεγαλύτερους αντιπάλους της.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, ξέρετε, είναι πολύ γνωστό ότι το Ντουμπάι είναι μια διεθνής πόλη», είπε ο Ντέιβις Μπέρτανς, δείχνοντας την προθυμία του να αφομοιωθεί με την ποικιλόμορφη και ζωντανή κουλτούρα της πόλης.

«Θέλω πολύ να παίξω, οπότε αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορώ να το κάνω» συνέχισε υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή του να μεγιστοποιήσει τον χρόνο παιχνιδιού του και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της σε όλη τη σεζόν.

«Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και να γινόμαστε καλύτεροι, προκειμένου να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια».

Στη συνέχεια ο Μπέρτανς αναφέρθηκε στους νέους του συμπαίκτες στην ομάδα του Ντουμπάι.

«Υπάρχουν πολλά παιδιά σε αυτή την ομάδα που έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο και νομίζω ότι αν παίξουμε μαζί, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε» είπε.