Θέλει να αποκτήσει τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς η Μπεσίκτας

Φωτ. IMAGO

Θέλει να αποκτήσει τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς η Μπεσίκτας

Παναγιώτης Ραμαντάνης 22:51 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 12.09.2024

Η Μπεσίκτας θέλει να κάνει δικό της τον πολύπειρο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Σε μία μεταγραφική «βόμβα» φαίνεται πως θέλει να προχωρήσει η Μπεσίκτας. Η τουρκική ομάδα που θα αγωνίζεται στο Eurocup τη νέα σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του «meridiansport.rs», θέλει να κάνει δικό της τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο οποίος έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από τους Χιούστον Ρόκετς. Ο πολύπειρος NBAer στα 36 του ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και οι «αετοί» δείχνουν έντονο ενδιαφέρον.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ενώ προετοιμάζονται στη Μόσχα για το VTB Supercup, εργάζονται επίσης δυναμικά στην αγορά. Η Μπεσίκτας έχει σοβαρές φιλοδοξίες και μεγάλη επιθυμία και αυτός είναι ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Όπως μαθαίνει η Meridian Sport, ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης κοιτάζει προς την κατεύθυνση του Σέρβου μπασκετμπολίστα.

Μετά από μια μακρά οδύσσεια στο ΝΒΑ, ο Μπόμπι θα μπορούσε να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Επίσης, αν η επιθυμία γίνει πραγματικότητα - ο Αλιμπίγεβιτς θα κέρδιζε πολλά στη θέση του κέντρου. H Μπεσίκτας άνοιξε την πόρτα για να επιστρέψει ο Μαριάνοβιτς και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Αν όλα πάνε προς την κατεύθυνση που αναφέραμε, ο Μπόμπι θα παίξει στο Eurocup την επόμενη σεζόν. Να θυμίσουμε ότι ο 36χρονος μπασκετμπολίστας έχει μεγάλη εμπειρία. Χιούστον, Ντάλας, Κλίπερς, Ντιτρόιτ, Σαν Αντόνιο, Ζβέζντα, Μέγκα, Ραντνίτσκι, Χέμοφαρμ».