Ο Μπέβερλι δεν επέλεξε στο top-5 των πάουερ φόργουορντ του ΝΒΑ τον Αντετοκούνμπο και το εξήγησε!

Ο Μπέβερλι δεν επέλεξε στο top-5 των πάουερ φόργουορντ του ΝΒΑ τον Αντετοκούνμπο και το εξήγησε!

Γιάννης Πάλλας 23:37 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:37 - 16.09.2024

Ο Πάτρικ Μπέβερλι στο podcast του ανέφερε τους πέντε καλύτερους πάουερ φόργουορντ στο ΝΒΑ χωρίς να περιλαμβάνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το Ισραήλ βρίσκεται πλέον ο Πάτρικ Μπέβερλι αφήνοντας το ΝΒΑ και τη λάμψη του για να δοκιμάσει ξανά την ευρωπαϊκή εμπειρία.

Ο έμπειρος γκαρντ που αγωνίζεται στη Χάποελ Τελ Αβίβ ανέφερε τους πέντε κορυφαίους πάουερ φόργουορντ του ΝΒΑ στο podcast του στους οποίους συμπεριέλαβε τους Καρλ-Άντονι Τάουνς και Ζάιον Γουίλιαμσον. Μάλιστα, όταν ολοκλήρωσε την αναφορά του έγινε συζήτηση για το γεγονός ότι δεν συμπεριέλαβε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον οποίο συνυπήρξε στους Μιλγουόκι Μπακς.

Στη λίστα ο Πάτρικ Μπέβερλι ανέφερε χωρίς συγκεκριμένη σειρά, τους Καρλ-Άντονι Τάουνς, Ζάιον Γουίλιαμσον, Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ, Λόουρι Μάρκανεν και Ντρέιμοντ Γκριν.

Η επιλογή του έμπειρου Αμερικανού οδήγησε σε μια συζήτηση με τον συμπαρουσιαστή του Ρονέ, ο οποίος αμφισβήτησε την απουσία αρκετών σημαντικών παικτών.

Συγκεκριμένα, ο συμπαρουσιαστής του στο podcast επισήμανε τον αποκλεισμό των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Πάολο Μπανσέρο και Πασκάλ Σιακάμ.

Ο Μπέβερλι απάντησε από την πλευρά του πως οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν παίζουν κυρίως τη θέση του πάουερ φόργουορντ.

Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στον πρώην συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο είναι ένας παίκτης που δεν έχει συγκεκριμένη θέση, γεγονός που τον τοποθετεί εκτός της λίστας με τους πέντε καλύτερους πάουερ φόργουορντ στο ΝΒΑ.