Μπέβερλι: «Έχω προτάσεις από ομάδες της Euroleague, είμαι καλά στη Χάποελ»

Δέδας και Μπέβερλι στα φιλικά της Χάποελ Τελ-Αβίβ.

Μπέβερλι: «Έχω προτάσεις από ομάδες της Euroleague, είμαι καλά στη Χάποελ»

Νίκος Καλαμπάκας 10:41 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 22.10.2024

Ο Πάτρικ Μπέβερλι αποκάλυψε ότι κάποιες ομάδες της Euroleague του έκαναν ερώτηση για το αν σκοπεύει να παραμείνει στη Χάποελ.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι επέστρεψε στην Ευρώπη το καλοκαίρι για λογαριασμό της Χάποελ τελ Αβίβ και όπως αποκάλυψε, ήδη τον έχουν προσεγγίσει ομάδες από την Ευρωλίγκα.

Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που παίζουν στα ευρωπαϊκά παρκέ, όμως έχει φορέσει τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ η οποία αγωνίζεται στο Eurocup.

Ο πόλεμος στο Ισραήλ όμως έχει κάνει πολλούς ξένους να αναζητήσουν αλλού τη συνέχεια της καριέρας τους, κάτι που όπως φαίνεται δεν ισχύει και για τον ίδιο.

Ο Μπέβερλι στο podcast του αποκάλυψε ότι του έχουν γίνει προτάσεις ώστε να αγωνιστεί σε ομάδες της Ευρωλίγκα, όμως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο κεφάλι του ως σκέψη:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Κάποιες ομάδες από την Ευρωλίγκα με πλησίασαν λόγω της κατάστασης με τον πόλεμο. Ήθελαν να μάθουν αν θα μείνω ή θα φύγω, αλλά μου αρέσει εδώ. Νιώθω καλά, αγαπώ τους παίκτες μου, τον προπονητή μου (σ.σ. Στέφανος Δέδας), τον ιδιοκτήτη, την κουλτούρα. Δεν μετανιώνω που ήρθα στο Ισραήλ, είναι από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει», τόνισε ο Μπέβερλι.