Άφωνος ο Μπέβερλι από την ατμόσφαιρα στο Καλλιμάρμαρο: «Θα ήταν πολύ δύσκολο για μια ομάδα του NBA να κερδίσει εκεί»

Ο Μπέβερλι στον αγώνα με την Μπανταλόνα και οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο Καλλιμάρμαρο

i

©imago/intime

Άφωνος ο Μπέβερλι από την ατμόσφαιρα στο Καλλιμάρμαρο: «Θα ήταν πολύ δύσκολο για μια ομάδα του NBA να κερδίσει εκεί»

Απόστολος Μαυράκης 15:00 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 27.09.2024

Ο μέχρι πρότινος NBAer, Πάτρικ Μπέβερλι, αποθέωσε την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο Καλλιμάρμαρο για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Σε άλλο ένα επεισόδιο από το γνωστό του πλέον «Pat Bev Podcast», ο νεοαποκτηθείς σταρ της Χάποελ Τελ-Αβίβ, Πάτρικ Μπέβερλι, έκανε ιδιαίτερη μνεία στο 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διοργανώθηκε από τον Παναθηναϊκό στο Καλλιμάρμαρο. Ο Μπέβερλι φαίνεται να έμεινε έκπληκτος από το συμβάν αυτό, καθώς με το που πήγε η κουβέντα εκεί, αναφώνησε ένα μεγάλο «ουυ....», ενώ χτυπούσε και τον καναπέ στον οποίο καθόταν.

Ο Αμερικανός σταρ φυσικά γνωρίζει εδώ και χρόνια από ευρωπαϊκές κερκίδες και ατμόσφαιρες, αφού ένα «φεγγάρι» αγωνιζόταν με τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού. Στην ερώτηση λοιπόν του πως του φάνηκε το συγκεκριμένο event και η όλη ατμόσφαιρα, ο «Bev» απάντησε:

«Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού φίλε, στο γήπεδο που παλιά είχαν τα άλογα και τα κάρα και γίνονταν πόλεμοι. 40,000 κόσμου, σχεδόν 50,000 σε παιχνίδι μπάσκετ, σε εξωτερικό γήπεδο. Ήταν τέλειοι. Υπήρχε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και δεν υπήρχαν καν οπαδοί άλλης ομάδας πέρα από εκείνη (σ.σ. τον Παναθηναϊκό).

Θα ήταν πολύ δύσκολο για μια ομάδα του NBA να κερδίσει εκεί. Δεν λέω ότι δεν θα γινόταν, αλλά θα ήταν πολύ πολύ πολύ δύσκολο. 50,000 κόσμου εναντίον σου; Κάθε λάθος, κάθε σουτ μεγεθύνεται, κάθε μεγάλο σουτ είναι μαχαιριά στην καρδιά σου. Θα ήταν πολύ πολύ δύσκολο».

Ο Μπέβερλι άλλωστε, δεν ήταν ο μόνος που αποθέωσε την ατμόσφαιρα που υπήρξε κατά την διάρκεια του Σαββατόβραδου, 21/9 στο Καλλιμάρμαρο, με τους Μάικ Τζέιμς, Κάρλικ Τζόουνς, Αϊζάια Τόμας και άλλους πολλούς σταρ του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου στερεώματος να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την εν λόγω εκδήλωση.

Πέρα βέβαια από το «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο Μπέβερλι αναφέρθηκε και στην δύσκολη στιγμή της ήττας της Χάποελ Τελ-Αβίβ από την Μπανταλόνα, στα πλαίσια της πρεμιέρα του EuroCup. Το παιχνίδι έληξε με το 78-75 υπέρ της ισπανικής ομάδας, ενώ υπήρξε και ένα ωραίο παρασκήνιο, με τον Μπέβερλι να κοιμάται σε διαφορετικό ξενοδοχείο από τους συμπαίκτες του.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι... ξαναχτυπά - Κοιμήθηκε σε διαφορετικό ξενοδοχείο από την ομάδα του πριν την πρεμιέρα του EuroCup
EUROCUP

20:12 - 25.09.2024

Ο Πάτρικ Μπέβερλι... ξαναχτυπά - Κοιμήθηκε σε διαφορετικό ξενοδοχείο από την ομάδα του πριν την πρεμιέρα του EuroCup

Σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο sport5, κατά την διάρκεια της διαμονής των παικτών της Χάποελ Τελ-Αβίβ στην Ισπανία, ο Πάτρικ Μπέβερλι φαίνεται να επέλεξε να κοιμηθεί σε διαφορετικό ξενοδοχείο από τους συμπαίκτες του.

Όσον αφορά την ήττα της Χάποελ, ο Μπέβερλι δήλωσε το εξής: «Χάσαμε ένα παιχνίδι που... απλά χάσαμε. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Το μπάσκετ είναι αυτό που είναι, κανείς δεν μπορεί να είναι αήττητος και το σέβομαι αυτό, αλλά θέλεις να είσαι κυρίαρχος και να νικάς τα πάντα. Ακροβατώ ανάμεσα σε αυτές τις δυο γραμμές, οι οποίες νομίζω πως είναι φυσιολογικές -αν είσαι μανιακός με το μπάσκετ σαν εμένα».

Όπως άλλωστε γνωρίζουμε, ο Μπέβερλι είναι αυτό που λέμε... «σκυλί του πολέμου» εντός των τεσσάρων γραμμών. Αποτελεί τον ορισμό του «hustler», ο οποίος κυνηγάει κάθε μπάλα, διεκδικεί κάθε κατοχή μέχρι τέλους και αποτελεί το άτομο για τις «επικίνδυνες» αποστολές, απασχολώντας συνήθως τους καλύτερους παίκτες των αντίπαλων ομάδων.

Αδιόρθωτος Μπέβερλι: Έβαλε τρίποντο και έκανε χειρονομία στους λιγοστούς φιλάθλους στην εξέδρα – Τον απέσυρε ο Δέδας (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

20:59 - 12.09.2024

Αδιόρθωτος Μπέβερλι: Έβαλε τρίποντο και έκανε χειρονομία στους λιγοστούς φιλάθλους στην εξέδρα – Τον απέσυρε ο Δέδας (vid)

Ο Πάτρικ Μπέβερλι έδειξε ότι ο μπασκετικός του χαρακτήρας δεν... αλλάζει και μετά από τρίποντο κόντρα στον Άρη έκανε χειρονομία στους οπαδούς.

Ώρες-ώρες βέβαια, ο ίδιος ξεπερνά τα όρια και καταλήγει να γίνεται απλά... γραφικός. Έχει μπλέξει σε πολλούς καβγάδες και συμπλοκές εντός γηπέδου, ενώ και οι εξωαγωνιστικές του δηλώσεις -κυρίως εντός του podcast του- έχουν χαρακτηριστεί πολλάκις ως αμφιλεγόμενες. Όπως και να έχει, αποτελεί σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα μπασκετική φιγούρα, κάποτε του NBA και πλέον του ευρωπαϊκού μπάσκετ.