Ντεμπούτο για τον Μπέβερλι με 1/12 σουτ στη Χάποελ Τελ Αβίβ

Πάτρικ Μπέβερλι

Ντεμπούτο για τον Μπέβερλι με 1/12 σουτ στη Χάποελ Τελ Αβίβ

Ευτυχία Οικονομίδου 12:57 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 01.09.2024

Σε... ρηχά νερά κινήθηκε ο Πάτρικ Μπέβερλι στο ντεμπούτο του με τη Χάποελ Τελ Αβίβ σε φιλικό παιχνίδι.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ αντιμετώπισε την Ιρόνι Νετάνια σε φιλική μεταξύ τους αναμέτρηση που έληξε με νίκη της ομάδας του Στέφανου Δέδα με 92-75.

Εκεί πραγματοποίησε και το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Πάτρικ Μπέβερλι, ο παίκτης που προκάλεσε μεγάλο θόρυβο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με την απόφασή του να αφήσει το NBA για να αγωνιστεί για την ομάδα του Ισραήλ.

Με τις εμφανίσεις του καθημερινά στην προετοιμασία της Ισραηλινής ομάδας επιβεβαίωνε και με το παραπάνω τη μεγάλη κλάση του καθηλώνοντας συμπαίκτες και προπονητικό επιτελείο, ωστόσο στην πρώτη του δοκιμή στα παρκέ τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε κανείς.

Ο 36χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 3 πόντους και 6 ασίστ, ενώ είχε συνολικά 1/12 σουτ με 0/4 τρίποντα στα 15 λεπτά που συμπλήρωσε μέσα στο παρκέ. Αντιθέτως, ο Μότλεϊ ήταν εκείνος που ξεχώρισε με 27 πόντους, ενώ ο Μπέντιλ τον ακολούθησε με 14.

Μπέβερλι: «Θέλω να κατακτήσω την EuroLeague»
EUROLEAGUE

18:25 - 25.08.2024

Μπέβερλι: «Θέλω να κατακτήσω την EuroLeague»

Ο Πάτρικ Μπέβερλι απολαμβάνει με την ψυχή του την αγάπη του κόσμου στο Ισραήλ και δήλωσε σε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» πως θέλει να κατακτήσει όχι μόνο το EuroCup, αλλά και την EuroLeague.

Σίγουρα αυτό δε μπορεί να είναι ξεκάθαρο δείγμα των ικανοτήτων του πρώην παίκτη των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστεί στα νέα ευρωπαϊκά δεδομένα. Ο ίδιος ο Μπέβερλι στις πρώτες του δηλώσεις στην προετοιμασία της Χάποελ δήλωσε ενθουσιασμένος για αυτό το ρίσκο που έχει πάρει και ότι ανυπομονεί να δει από κοντά τους φιλάθλους της ομάδας.

«Είναι σημαντικό να υπάρχει η σύνδεση, να είμαστε σε θέση να μάθουμε ο ένας από τον άλλο. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό, η χημεία.Η χημεία μας είναι εξαιρετική, απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο και αυτό θα το περάσουμε στα παιχνίδια. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Ανυπομονώ για τους φιλάθλους, έχω δει τόσα πολλά βίντεο με τον κόσμο και πραγματικά ανυπομονώ να έρθω εκεί και να παίξω στο Τελ Αβίβ. Πάμε Χάποελ», είχε πει χαρακτηριστικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!