Άρωμα ΝΒΑ από τον Μπέβερλι στην προπόνηση της Χάποελ Τελ Αβίβ! (vid)

Πάτρικ Μπέβερλι

Άρωμα ΝΒΑ από τον Μπέβερλι στην προπόνηση της Χάποελ Τελ Αβίβ! (vid)

Γιάννης Πάλλας 22:32 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 21.08.2024

Ο Πάτρικ Μπέβερλι προσφέρει θέαμα στην προετοιμασία της Χάποελ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα

Ο Πάτρικ Μπέβερλι με την επιλογή της Χάποελ Τελ Αβίβ προκάλεσε μεγάλο θόρυβο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, όμως με τις εμφανίσεις του καθημερινξά στην προετοιμασία της Ισραηλινής ομάδας επιβεβαιώνει την μεγάλη κλάση του καθηλώνοντας συμπαίκτες και προπονητικό επιτελείο.

Ο Αμερικανός γκαρντ δείχνει στο παρκέ τις ηγετικές του ικανότητες σκοράρωντας με κάθε τρόπο, ενώ είναι εξαιρετικός και στην αξιοποίηση των συμπαικτών του κάνοντας τον προπονητή του Στέφανο Δέδα να «τρίβει τα χέρια» του από ικανοποίηση.

Ο 36χρονος Μπέβερλι επέστρεψε ξανά στην Ευρώπη όπου είχε αγωνιστεί στη Ντνίπρο (2008-09), τον Ολυμπιακό (2009-10) και τη Ζενίτ (2011-12) και στη Χάποελ έχουν κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένοι με την απόφαση του.

Στην κορυφή οι δύο ελληνικές ομάδες: Αυτές είναι οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague της επόμενης σεζόν
EUROLEAGUE

21:47 - 21.08.2024

Στην κορυφή οι δύο ελληνικές ομάδες: Αυτές είναι οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague της επόμενης σεζόν

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αποτελούν δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με τις στοιχηματικές εταιρίες να έχουν τις ελληνικές ομάδες ως το πρώτο και το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα!

Το βίντεο με το ρεσιτάλ του Πάτρικ Μπέβερλι:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!