Το «χρυσάφι» στα πόδια του Μπέβερλι από τη Χάποελ Τελ Αβίβ και το μπόνους!

Πάτρικ Μπέβερλι

i

© Imago

Το «χρυσάφι» στα πόδια του Μπέβερλι από τη Χάποελ Τελ Αβίβ και το μπόνους!

Γιάννης Πάλλας 17:57 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 17.07.2024

Ένα συμβόλαιο 2 εκατ. δολαρίων και ένα μπόνους 200.000 δολαρίων για την κατάκτηση του Eurocup έκαναν τον Πάτρικ Μπέβερλι να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση της Χάποελ Τελ Αβίβ

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο σε διοργάνωση εκτός της Euroleague έχει υπογράψει ο Πάτρικ Μπέβερλι στη Χάποελ Τελ Αβίβ!

Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης του Ισραήλ ο 36χρονος γκαρντ θα εισπράξει περίπου 2 εκατ. δολάρια για την ερχόμενη σεζόν, ενώ εφόσον κατακτηθεί το Eurocup θα μπουν στον προσωπικό του λογαριασμό άλλα 200.000 δολάρια.

Ασφαλώς πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει υπογράψει η ομάδα του Τελ Αβίβ στην ιστορία της και ένα από τα μεγαλύτερα των τελευταίων ετών στο Ισραήλ.

Αν ο Πάτρικ Μπέβερλι παρέμενε στο ΝΒΑ, όπου είχε κάποιες προτάσεις, θα εισέπραττε το μίνιμουμ για βετεράνους, δηλαδή 3,3 εκατ. δολάρια, αλλά αφαιρώντας τους φόρους θα εισέπραττε κάτι παραπάνω από τα μισά.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ που έχει βάλει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου στο Eurocup προκειμένου να αγωνιστεί στην Euroleague ένα χρόνο μετά, γι’ αυτό και επενδύει πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Ο προπονητής της ομάδας Στέφανος Δέδας και ο τζένεραλ μάνατζερ Γιώργος Χήνας δημιουργούν ένα ρόστερ υψηλών προσδοκιών.

Αποκτήθηκαν ήδη ο πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε, Τζόναθαν Μότλεϊ, ο Τζο Ράγκλαντ που αγωνίστηκε στο Περιστέρι, oι Μπεν Μπέντιλ και Μάρκους Φόστερ που φόρεσαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, Ις Γουέινραϊτ.

Μάλιστα, οι κινήσεις ενίσχυσης θα συνεχιστούν με τον Τόνι Τζεκίρι (29χρ., 2.13) να φαίνεται πως θα είναι μια ακόμη λύση στην γραμμή των ψηλών.

Ο Νιγηριανός σέντερ στο ρωσικό πρωτάθλημα με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ την περσινή σεζόν είχε 8,1 πόντους και 5,6 ριμπάουντ, ενώ στο παρελθόν έπαιξε επίσης για τη Φενέρμπαχτσε, την Μπασκόνια, τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου και την Μπάγερν Μονάχου.