«Διαζύγιο» για Αρμάνι και Μπίλι Μπάρον

Μπίλι Μπάρον

i

© Euroleague

«Διαζύγιο» για Αρμάνι και Μπίλι Μπάρον

Νίκος Καλαμπάκας 19:41 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 26.09.2024

Έπειτα από δύο χρόνια στο Μιλάνο, ο Μπίλι Μπάρον αποχωρεί από την Αρμάνι, αφού οι Ιταλοί τον αποδέσμευσαν.

Δρόμους χωριστούς θα διαβούν στο μέλλον η Αρμάνι Μιλάνο και ο Μπίλι Μπάρον, αφού ο σύλλογος ανακοίνωσε την αποδέσμευση του παίκτη.

Ο Μπίλι Μπάρον την περσινή σεζόν δεν είχε την χρονιά που επιθυμούσε, αφού κατέγραψε μόλις τρεις συμμετοχές με την ομάδα του, εξαιτίας τραυματισμών.

Οι Ισπανοί αποκάλυψαν πόσα χρήματα έδωσε η Ρεάλ στον Μπέρτανς και με πόσα τελικά ο Λετονός NBAer υπέγραψε στην ομάδα του Ντουμπάι
ΜΠΑΣΚΕΤ

15:45 - 26.09.2024

Οι Ισπανοί αποκάλυψαν πόσα χρήματα έδωσε η Ρεάλ στον Μπέρτανς και με πόσα τελικά ο Λετονός NBAer υπέγραψε στην ομάδα του Ντουμπάι

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Ντάβις Μπέρτανς εγκατέλειψε το NBA για να υπογράψει με την νεοσύστατη ομάδα του Ντουμπάι έναντι 1,3 εκατομμύρια δολάρια, την ίδια ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης του είχε προσφέρει περίπου τα... μισά!

Η ευαισθησία του σε αυτόν τον τομέα ανάγκασε τον Ετόρε Μεσίνα να δώσει τη συγκατάθεσή του ώστε ο παίκτης να αποχαιρετήσει την ομάδα του. Πιθανότερος προορισμός του είναι η Κίνα και οι Sharks της Σανγκάης.

Η ανακοίνωση της Ολίμπια Μιλάνο αναφέρει:

«Η Ολίμπια Μιλάνο εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μπίλι Μπάρον για τις δύο σεζόν που περάσαμε μαζί και μας οδήγησαν σε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα Ιταλίας και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην Euroleague ο Μπάρον είχε μέσο όρο 10.5 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 0.5 κλεψίματα και 9.6 στο σύστημα αξιολόγησης, σε πέντε σεζόν που αγωνίστηκε στη λίγκα.