Η Μπιλμπάο δίνει νέο συμβόλαιο στον Τσαλμπούρη!

Η Μπιλμπάο δίνει νέο συμβόλαιο στον Τσαλμπούρη!

Γιάννης Πάλλας 23:24 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 14.08.2024

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης θα παραμείνει για άλλο έναν χρόνο στην Μπιλμπάο

«Βάσκος» θα παραμείνει ο Γιώργος Τσαλμπούρης και την επόμενη χρονιά! Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ έχει περάσει με επιτυχία όλα τα τεστ στην απαιτητική Liga Endesa και οι Βάσκοι του έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» για άλλη μια σεζόν.

Σύμφωνα με το «encestando.es», ο Γιώργος Τσαλμπούρης θα παραμείνει στο ισπανικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα των Βάσκων, καθώς έδωσε τα χέρια για νέο μονοετές συμβόλαιο.

Στο φετινό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ξεκίνησε τη χρονιά στη Ρεάλ Μπέτις και τον Φεβρουάριο μετακόμισε στην Μπιλμπάο. Σε συνολικά 34 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 8,2 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Πλέον είναι στο χέρι του διεθνή πάουερ φόργουορντ να εκμεταλλευτεί αυτή τη δυνατότητα και να εδραιώσει τη θέση του όχι μόνο στην ομάδα των Βάσκων, αλλά συνολικά στο πρωτάθλημα και να καταστεί αοπαραίτητος.

Ο Ρικ Πιτίνο στο Sportal: «Θυμάμαι ακόμα τον Παπαπέτρου να μου λέει "κόουτς για μια ήττα θα μας αφήσεις;" Ξέρεις τι του απάντησα;» (vid)
REST OF THE WORLD

21:30 - 23.06.2023

Ο Ρικ Πιτίνο στο Sportal: «Θυμάμαι ακόμα τον Παπαπέτρου να μου λέει "κόουτς για μια ήττα θα μας αφήσεις;" Ξέρεις τι του απάντησα;» (vid)

Τα χρόνια στον Παναθηναϊκό, η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό, ο σεβασμός φίλων και αντιπάλων, η Εθνική ομάδα. Ο Ρικ Πιτίνο μιλάει αποκλειστικά στο Sportal και ρίχνει ατάκες, ενώ αποκαλύπτει και μια ιδιαίτερη ιστορία με πρωταγωνιστή αυτόν και τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ξέρει καλά ότι το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης μπορεί να είναι απαιτητικό και σκληρό, αλλά πραγματοποιώντας μια ακόμη καλύτερη σεζόν από την προηγούμενη θα αυξήσει την μετοχή του στο χρηματιστήριο του μπάσκετ κατά πολύ και θα καταστεί ελκυστικός για ακόμη καλύτερες ομάδες.