Ο Πετρούσεφ δεν αρκεί - Πρόταση του Ερυθρού Αστέρα στον Μπίσμακ Μπιγιόμπο!
i

IMAGO / ZUMA Press Wire

Ο Πετρούσεφ δεν αρκεί - Πρόταση του Ερυθρού Αστέρα στον Μπίσμακ Μπιγιόμπο!

Νίκος Καλαμπάκας 17:14 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 24.10.2024

Κρούση στον σέντερ από το Κονγκό, Μπίσμακ Μπιγιόμπο, έκανε ο Ερυθρός Αστέρας!

Ο τραυματισμός του Τζόελ Μπολομπόι κινητοποίησε άμεσα τον οργανισμό του Ερυθρού Αστέρα. Οι Σέρβοι σε πρώτη φάση έκαναν πράξη την καλοκαιρινή τους επιθυμία και ήρθαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Πετρούσεφ, ωστόσο δεν σταματούν εκεί.

Σύμφωνα με τη Mozzarrsport, ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο έχει δεχθεί προσφορά από τους ερυθρόλευκους, προκειμένου να πάρει το αεροπλάνο για το Βελιγράδι. Το φλερτ των δύο πλευρών δεν είναι νέο, αφού το καλοκαίρι οι Σέρβοι έκαναν προσπάθεια να υπογράψουν τον σέντερ από το Κονγκό, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.

Τώρα που ο Μπολομπόι έμεινε εκτός δράσης για ένα περίπου μήνα, το θέμα επανέρχεται στην επιφάνεια και στη γειτονική μας χώρα γράφουν ότι ήδη η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει καταθέσει νέα προσφορά.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ ναι μεν θα δώσει λύσεις, ωστόσο δεν πρέπει α ξεχνάμε ότι ο Σέρβος δεν είναι καθαρό πεντάρι, αλλά περισσότερο power forward.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για τον λόγο αυτόν κι επειδή και ο Μίτροβιτς αναγκαστικά έχει ανέβει στους σέντερ, ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο φαντάζει ιδανική περίπτωση. Η απάντηση του Κονγκολέζου αναμένεται στο Βελιγράδι και μένει να δούμε αν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα προσθέσει έναν ακόμα αξιόλογο παίκτη στο ρόστερ της ομάδας του, ή αν η προσθήκη του Φιλίπ Πετρούσεφ αρκεί για να καλυφθεί το κενό του Τζόελ Μπολομπόι.