Μποντιρόγκα: «Αυτές είναι οι υποψήφιες πόλεις για το Final Four του 2025»

Ντέγιαν Μποντιρόγκα

i

©Intime

Μποντιρόγκα: «Αυτές είναι οι υποψήφιες πόλεις για το Final Four του 2025»

Νίκος Καλαμπάκας 16:51 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 30.05.2024

Δηλώσεις για το Final Four της επόμενης σεζόν έκανε ο πρόεδρος της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Ο πρόεδρος της Euroleague, Ντέγια Μποντιρόγκα αποκάλυψε ποιες πόλεις θα δώσουν «μάχη» προκειμένου να διοργανώσουν το επόμενο Final Four.

Ένα ακόμα Final Four πέρασε στην ιστορία, αφού το Βερολίνο αποχαιρέτησε τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στη γερμανική πρωτεύουσα και πλέον άπαντες στρέφουν το βλέμμα στο μέλλον.

Ο πρόεδρος της Euroleague, σε δηλώσεις του στην TV Nova της Σερβίας, αναφέρθηκε στις υποψηφιότητες που υπάρχουν για τρη νέα σεζόν. Ανάμεσά τους και το Βελιγράδι, το οποίο όπως είπε είχε φιλοξενήσει άψογα τη διοργάνωση.

00:13 - 27.05.2024

Τα highlights του τελικού της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε με 95-80 της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Final 4 της EuroLeague. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Αρχικώς, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το Βελιγράδι φιλοξένησε άψογα δυο διοργανώσεις τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον έχει σημαντικές πιθανότητες να διοργανώσει εκ νέου το Final Four. Θα ληφθούν υπόψη διάφορες παράμετροι όπως επί παραδείγματι το γήπεδο, η χωρητικότητα και οι εγκαταστάσεις που απαιτούνται. Ο ανταγωνισμός για την επόμενη χρονιά αφορά το Άμπου Ντάμπι, τη Βαρκελώνη και το Βελιγράδι. Η απόφαση θα παρθεί μέσα στον επόμενο μήνα».