Ο Μπογκντάνοβιτς διέψευσε τις φήμες για μεταγραφή του στην Παρτιζάν: «Ξέρουμε πόσο την αγαπώ, η προσοχή μου όμως είναι στο NBA»

Ο Μπογκντάνοβιτς προπονείται με τα ρούχα της Παρτιζάν

Ο Μπογκντάνοβιτς διέψευσε τις φήμες για μεταγραφή του στην Παρτιζάν: «Ξέρουμε πόσο την αγαπώ, η προσοχή μου όμως είναι στο NBA»

Απόστολος Μαυράκης 17:43 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 22.09.2024

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε για τις προπονήσεις του με τα ρούχα της Παρτιζάν, την πιθανή του επιστροφή στο μέλλον και το NBA, αλλά και για το... σίριαλ με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο άσος των Ατλάντα Χοκς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, κατά την διάρκεια ενός basket-camp που διοργάνωσε στο Βελιγράδι, εθεάθη να φορά τα ρούχα της Παρτιζάν και να προπονείται με αυτά. Οι εικόνες αυτές δημιούργησαν πολλές προσδοκίες στους εκρηκτικούς φιλάθλους της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σε συνέντευξή του ωστόσο στο σερβικό μέσο Mozzart Sport, ο Μπογκντάνοβιτς διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στην ομάδα. Ο ίδιος βέβαια, εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφει για Παρτιζάν και άφησε ανοιχτό το «παράθυρο» επιστροφής του στο μέλλον. Παράλληλα, μίλησε τόσο για την κατάσταση με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς και την Εθνική Σερβίας όσο και για τις προσδοκίες του για τη νέα σεζόν εκείνου και των Χοκς στο NBA.

Μιλώντας για τις προπονήσεις του στο Βελιγράδι με τα ρούχα της Παρτιζάν δήλωσε: «Ήθελα απλά να εκφράσω την υποστήριξή μου στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα την καριέρα μου. Όλοι ξέρουμε πόσο αγαπώ την Παρτιζάν, προπονήθηκα στο κέντρο τους, μου παρείχαν τις κατάλληλες συνθήκες για προπόνηση, για αυτό και ήθελα να τους πω ότι είμαι ευγνώμων για αυτό.

Ξέρω ότι ο κόσμος με θέλει πίσω στην Παρτιζάν, ωστόσο δεν θα πω ψέματα, η προσοχή μου αυτήν την στιγμή είναι στραμμένη στο NBA. Θέλω να δημιουργήσω την καλύτερη δυνατή εντύπωση εκεί. Και όταν έρθει η ώρα να επιστρέψω, είμαι σίγουρος πως τα συναίσθημα θα είναι αυτό που θα πάρει την τελική απόφαση».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς και την αποχώρησή του από την Εθνική Σερβίας: «Ναι, μίλησα μαζί του. Του έστειλα μία από τις πρώτες μου συνεντεύξεις όπου είχα πει πως θα ήθελα πολύ να με προπονεί ο ίδιος ο Πέσιτς. Του έστειλα αυτό, οπότε για να δούμε τι θα αποφασίσει.

Αλλά η κατάσταση είναι έτσι όπως είναι τώρα, δεν ξέρω πως μπορεί να είναι σε δυο ή τρεις μήνες. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά εμείς ως παίκτες είμαστε ικανοποιημένοι με την συνεργασία μας και του τρέφουμε μεγάλο σεβασμό. Ελπίζω απλώς να μας κοροϊδεύει που λέει ότι τελείωσε (σ.σ. από την εθνική Σερβίας)».

Τέλος, μίλησε για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο NBA, θέτοντας ατομικούς και ομαδικούς σκοπούς: «Πίεσα τον εαυτό μου να παίξει 82 παιχνίδια, δεν το είχα ξανακάνει και ήταν πολύ δύσκολο. Την προηγούμενη σεζόν είχα χάσει δυο, στο ένα ήμουν άρρωστος και στο άλλο τραυματίας. Πιστεύω πως μπορώ να το πετύχω αυτό φέτος.

Από ομαδικής άποψης, πρέπει να δουλέψουμε το κομμάτι της χημείας μας, αφού έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες και ταυτόχρονα πολλούς έμπειρους στην λίγκα όπως τον Τρέι Γιανγκ, το ΝτιΆντρε Χάντερ, τον Κλιντ Καπελά και εμένα. Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα. Στο NBA όλα είναι εφικτά, αρκεί να έχεις πίστη και να παραμένεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου».