Έξαλλος με τον Μπογκντάνοβιτς ο προπονητής του: «Τι στον π@@@ κάνεις;» - Η ενέργεια του Σέρβου που τον έκανε έξαλλο (vid)

Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς

Έξαλλος με τον Μπογκντάνοβιτς ο προπονητής του: «Τι στον π@@@ κάνεις;» - Η ενέργεια του Σέρβου που τον έκανε έξαλλο (vid)

Χρήστος Τσάλτας 12:50 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 14.08.2024

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς άφησε αφύλακτη διάβαση στον Άιζακ Οκόρο ο οποίος κάρφωσε στο καλάθι των Ατλάντα Χοκς, προκαλώντας την οργή του Κουίν Σνάιντερ!

Η βραδιά για τους Ατλάντα Χοκς ήταν εφιαλτική. Τα «γεράκια» ηττήθηκαν από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, εντός έδρας, σε ένα παιχνίδι που αν και ξεκίνησαν καλά, δεν είχαν την ίδια συνέπεια στο αμυντικό κομμάτι.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Τζέι Μπι Μπίκερσταρ και πήραν αυτό που ήθελαν, με εμφατικό τρόπο, κάτι που αποτυπώθηκε και στο τελικό 95-116. Σε ένα παιχνίδι που η άμυνα της ομάδας από την Τζόρτζια αποτέλεσε τη μεγάλη «πληγή» της.

Είναι χαρακτηριστική μια φάση στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου ο Οκόρο έκλεψε την μπάλα και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δεν έκανε καν κίνηση να τον ανακόψει, επιτρέποντας δύο εύκολους πόντους στην ομάδα του Οχάιο. Κάτι που έφερε την έκρηξη του Κουίν Σνάιντερ, που παρακολουθούσε από την άκρη του πάγκου.

«Μπόγκι, τι στον π@@@ κάνεις;», έλεγε ο Σνάιντερ στον Μπογκντάνοβιτς, δείχνοντας ξεκάθαρα την δυσφορία του για την αμυντική προσπάθεια του έμπειρου γκαρντ.