Ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι άρρωστος: Αμφίβολος ο γκαρντ των Σέλτικς για το Game 3 με τους Πείσερς
i

© photo by Dylan Buell / Getty Images / Ideal Images

Ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι άρρωστος: Αμφίβολος ο γκαρντ των Σέλτικς για το Game 3 με τους Πείσερς

Γιώργος Γαβριλάκης 20:50 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 29.05.2024

Οι Μπόστον Σέλτικς προηγούνται με 2-0 στους τελικούς της Ανατολής και τα ξημερώματα της Κυριακής (26/5, 03:30) παίζουν στην Ιντιάνα κόντρα στους Πέισερς. Η συμμετοχή του Τζρου Χόλιντεϊ είναι αμφίβολη, όπως και αυτή του σταρ των γηπεδούχων, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.

Στα πρώτα δύο ματς στη Βοστώνη οι Σέλτικς κατάφεραν να προστατεύσουν την έδρα του και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς του ΝΒΑ. Προηγούνται με 2-0, χρειάζονται άλλες τόσες νίκες για να αποκλείσουν τους Πέισερς και τα ξημερώματα της Κυριακής (26/5, 03:30) οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στα φετινά Playoffs στην Ιντιάνα.

Κι ενώ οι Πέισερς, που είδαν στο Game 2 να τραυματίζεται ο All-Star γκαρντ τους, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, γνωρίζουν εδώ και μέρες πως ίσως να μην τον έχουν στη διάθεσή τους για το Game 3, τώρα οι Σέλτικς ενημερώνουν πως ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι άρρωστος και ως εκ τούτου, μερικές ώρες πριν το τζάμπολ η παρουσία του στον αγώνα κρίνεται αμφίβολη.

Ο Χόλιντεϊ, ο οποίος το 2021 πήρε το πρώτου του πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τώρα διεκδικεί το δεύτερό του ως ο συνδετικός κρίκος των Κελτών ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση προσφέροντας ποιοτικές λύσεις στην καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου, εμπλουτίζοντας την... ατζέντα πίσω από τους Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν.

Αν δεν αγωνιστεί στο Game 3 τότε οι Σέλτικς θα παίξουν χωρίς δύο βασικούς τους, διότι εκτός δράσης παραμένει και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο οποίος έχει αρκετές ελπίδες να επιστρέψει στη δράση για το Game 4. Δηλαδή, το δεύτερο ματς στην Ιντιάνα που είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το bracket των Playoffs σε Ανατολή και Δύση