Οι Σέλτικς «γέμισαν» το ρόστερ τους με Λόνι Ουόκερ

Φωτ. IMAGO

Οι Σέλτικς «γέμισαν» το ρόστερ τους με Λόνι Ουόκερ

Sportal newsroom 09:49 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 29.08.2024

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησαν οι Μπόστον Σέλτικς, που απέκτησαν τον Λόνι Ουόκερ ενόψει της νέας σεζόν, γεμίζοντας σημαντικά τον πάγκο τους ενόψει της νέας σεζόν.

Το ρόστερ των Μπόστον Σέλτικς όχι απλώς δεν μοιάζει αποδυναμωμένο, σε σχέση με την σεζόν τίτλου που πέρασαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αλλά πλέον έχει ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο. Ο κορμός που οδήγησε την ομάδα στην επιτυχία έμεινε ίδιος, ενώ σε αυτόν προστέθηκε ένας παίκτης ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει εδραιώσει την παρουσία του σε υψηλό επίπεδο.

Ο Λόνι Ουόκερ έπειτα από μία σεζόν στους Μπρούκλιν Νετς, αλλά και αρκετή... περιπλάνηση στη λίγκα, πλέον θα είναι κάτοικος Μασαχουσέτης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του Τζόε Μαζούλα. Σέλτικς και Ουόκερ τα βρήκαν σε όλα για συμβόλαιο ενός έτους, το οποίο θα φέρει τον έμπειρο άσο στα πράσινα για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Με... πενταδάτο Ντουράντ αντί για Χόλιντεϊ η Team USA κόντρα στη Γαλλία

Με... πενταδάτο Ντουράντ αντί για Χόλιντεϊ η Team USA κόντρα στη Γαλλία

Μία σημαντική αλλαγή στη βασική της πεντάδα αναμένεται να κάνει η Team USA στον τελικό του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων με τον Κέβιν Ντουράντ να ξεκινά βασικός αντί του Τζρου Χόλιντεϊ.

Ο άλλοτε παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς έρχεται από μια παραγωγική σεζόν με την ομάδα του Μπρούκλιν, όπου μέτρησε 9,7 πόντους κατά μέσο όρο και πλέον θα είναι μέλος της second unit των πρωταθλητών του ΝΒΑ. Σε αυτή τη φάση της off-season άλλωστε ο Ουόκερ ήταν το όνομα που ξεχώριζε στην αγορά των free agents, με τους Σέλτικς και το front office της ομάδας να κάνουν συντονισμένες και μεθοδικές κινήσεις προκειμένου να τον ντύσουν στα πράσινα.

Με την εξέλιξη αυτή το ρόστερ της ομάδας από τη Βοστώνη ολοκληρώθηκε, καθώς ο Ουόκερ ήταν ο 15ος παίκτης με εγγυημένο συμβόλαιο ενόψει της νέας σεζόν και το «τριφύλλι» πλέον μπαίνει στην προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων με έναν ακόμα παίκτη ικανό να παίξει σε top level και να κάνει τη διαφορά, όποτε του ζητηθεί.