Νέο πρόβλημα με Πορζίνγκις, αμφίβολος για το Game 3 των τελικών του ΝΒΑ

Νέο πρόβλημα με Πορζίνγκις, αμφίβολος για το Game 3 των τελικών του ΝΒΑ

Sportal newsroom 21:46 - 11.06.2024

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι, τον οποίο αποκόμισε στο Game 2 των τελικών του ΝΒΑ και η συμμετοχή του στα επόμενα παιχνίδια κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς κρίνεται αμφίβολη.

Τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, που αν και έχασε μεγάλο μέρος του φίνις της σεζόν, επέστρεψε στο ξεκίνημα των τελικών, για να ενισχύσει την ομάδα του στο δρόμο για το 18ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Οι Μπόστον Σέλτικς έδειξαν πολύ καλή εικόνα με τον Λετονό σέντερ στο παρκέ, με τον KP να κάνει τη διαφορά και να οδηγεί την ομάδα του με την παρουσία του στην επίθεση. Παρ' όλα αυτά, τα προβλήματα τραυματισμών δεν τον άφησαν ήσυχο για ακόμα μια φορά, ιδίως τώρα που η σειρά βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της.

Ο Ντομινίκ Ουίλκινς έρχεται ξανά στην Ελλάδα - Που θα βρίσκεται από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου (vids)
NBA

22:40 - 10.06.2024

Ο Ντομινίκ Ουίλκινς έρχεται ξανά στην Ελλάδα - Που θα βρίσκεται από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου (vids)

Ο Νο 1 καλεσμένος του NBA Basketball School που θα γίνει στο ξενοδοχείο της Μεσσηνίας, Costa Navarino, θα είναι ο Hall of Famer του «μαγικού πλανήτη» και πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό το 1996, Ντομινίκ Ουίλκινς.

Οι Σέλτικς ανακοίνωσαν πως ο Πορζίνγκις ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι, σε σημείο που είχε τραυματιστεί πριν από τα playoffs. Χρονικό περιθώριο για την επιστροφή του στη δράση δεν έχει οριστεί, με τους «Κέλτες» να τονίζουν πως θα παρακολουθείται σταδιακά η πορεία του τραυματισμού του.

Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι πως ο Λετονός σέντερ θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, μιας και ο τραυματισμός φαίνεται πως είναι σοβαρός και η κατάστασή του χρήζει αποκατάστασης.