Οι πρωταθλητές Σέλτικς βρίσκονται στο Άμπου Ντάμπι για την έναρξη της «pre-season» (vid)

Μπόστον Σέλτικς

i

© IMAGO

Οι πρωταθλητές Σέλτικς βρίσκονται στο Άμπου Ντάμπι για την έναρξη της «pre-season» (vid)

Μιχάλης Καλογήρου 10:50 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 03.10.2024

Η preseason στο ΝΒΑ ξεκινά με τους πρωταθλητές Σέλτικς να αντιμετωπίζουν το Ντένβερ του Νίκολα Γιόκιτς, στο Άμπου Ντάμπι

Το NBA είναι εδώ. Μπορεί να μετράμε ακόμα μερικές βδομάδες για την έναρξη της κανονικής περιόδου, η preseason όμως ξεκινά αύριο (4/10) με τους νυν πρωταθλητές Μπόστον Σέλτικς να αντιμετωπίζουν τους Ντένβερ Νάγκετς στην Etihad Arena του Άμπου Ντάμπι.

Που κάνουν την προετοιμασία τους οι ομάδες του NBA - Κάποιοι πήραν τα... μαγιό τους και πήγαν στη Χαβάη και στις Μπαχάμες
NBA

09:41 - 03.10.2024

Που κάνουν την προετοιμασία τους οι ομάδες του NBA - Κάποιοι πήραν τα... μαγιό τους και πήγαν στη Χαβάη και στις Μπαχάμες

Από τις 30 ομάδες του NBA οι 26 κάνουν την προετοιμασία τους είτε στις πόλεις και στις εγκαταστάσεις τους, είτε σε γειτονικούς χώρους Πανεπιστημίων, άντε το πολύ πολύ κάπου στην Καλιφόρνια. Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς όμως, φόρεσαν τα μαγιό τους και πήγαν στη Χαβάη για το training camp τους. Εκεί συνάντησαν τους Λ.Α. Κλίπερς, ενώ οι Φιλαδέλφεια Σίξερς και οι Μαϊάμι Χιτ βρίσκονται ήδη στις Μπαχάμες!

Οι Σέλτικς εκκινούν μια απαιτητική σεζόν όπου θα επιδιώξουν να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή και να κάνουν το «back to back». Οι πρωταθλητές θα κοντραριστούν δύο φορές με τους Ντένβερ Νάγκετς σε διάστημα 3 ημερών (4 και 6 Οκτωβρίου). Προς το παρόν, ο Τέιτουμ και η παρέα του, τριγυρίζουν στο μαγευτικό Άμπου Ντάμπι και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Όπως ανέβασε το NBA στα κοινωνικά δίκτυα, οι Σέλτικς επισκέφτηκαν το Μεγάλο Τζαμί του Σείχη Ζαγέντ Άλ-Ναιχάν, ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά του κόσμου.

Το συγκεκριμένο τζαμί άνοιξε τις πόρτες του το 2007 και είναι ένα από τα ελάχιστα της περιοχής που επιτρέπει την είσοδο σε μη-μουσουλμάνους. Οι Σέλτικς, με ελάχιστες αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με πέρυσι, αποτελούν και φέτος το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Μετά το πέρας των δύο παιχνιδιών στο Άμπου Ντάμπι, θα επιστρέψουν στην Βοστώνη και θα υποδεχτούν τους Φιλαδέλφεια Σίξερς και τους Τορόντο Ράπτορς στο TD Garden.

Οι «επίσημες» υποχρεώσεις για τους Σέλτικς ξεκινούν στις 23 του Οκτώβρη, σε ένα ντέρμπι ανατολικής περιφέρειας απέναντι στους Νιου Γιoρκ Νικς.