Μπουρούσης: «Δεν υπάρχει απέναντι στον αθλητισμό, να ακούσουμε τις αγωνίες για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό»

Μπουρούσης: «Δεν υπάρχει απέναντι στον αθλητισμό, να ακούσουμε τις αγωνίες για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό»

Απόστολος Μαυράκης 16:56 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 12.09.2024

Μέσω ενός Instagram story, ο Γιάννης Μπουρούσης τοποθετήθηκε ενόψει των κυριακάτικων εκλογών της ΕΟΚ.

Την Κυριακή 15/9 διεξάγονται οι πολυαναμένομενες εκλογές της ΕΟΚ, με τους συνδυασμούς του Βαγγέλη Λιόλιου και το Παναγιώτη Φασούλα να διεκδικούν την προεδρία της ομοσπονδίας. Στο πλευρό του Φασούλα και συγκεκριμένα με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ» θα βρίσκεται και ο πάλαι πότε διεθνής και καταξιωμένος Έλληνας μπασκετμπολίστας, Γιάννης Μπουρούσης.

Μαζί με τον Φασούλα και τον Μπουρούση, επικεφαλής του «Πρώτα το Μπάσκετ» αποτελεί και παλαίμαχος ο Περικλής Δορκοφίκης. Μάλιστα, ο Γιάννης Μπουρούσης σε σχετικό στόρι του στο Instagram, μίλησε για κάποια αρνητικά σχόλια που είχαν γίνει στο πρόσωπό του, αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι να ακούσουν και οι ίδιοι οι πρώην επαγγελματίες, τις σκέψεις των υπόλοιπων ανθρώπων του χώρου για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό:

«Κάποιοι μου είπαν πριν δύο μήνες ότι πήγα απέναντι. Για εμένα δεν υπάρχει απέναντι στον αθλητισμό. Κοντεύοντας να κλείσω δύο μήνες σ'αυτό το ταξίδι από την Κρήτη μέχρι το Διδυμότειχο, όπου γνώρισα ανθρώπους όχι επαγγελματίες που ασχολούνται με το άθλημα που αγαπάμε, θα ήταν μεγάλη ευλογία για όλους εμάς που υπηρετήσαμε επαγγελματικά το μπάσκετ, να έχουν κάποτε την τύχη να καθίσουν σε καθίσουν σ'ένα τραπέζι και να ακούσουν τις αγωνίες και τις ανησυχίες τους για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό»