Άγριο «κράξιμο» των οπαδών της Μπούρσασπορ στον... λιποτάκτη Αλιμπίγεβιτς!

Αποδοκιμασίες των φίλων της Μπούρσα κατά του πρώην προπονητή της ομάδας

i

Sportal

Άγριο «κράξιμο» των οπαδών της Μπούρσασπορ στον... λιποτάκτη Αλιμπίγεβιτς!

Νίκος Καλαμπάκας 16:44 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 14.08.2024

Ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς άφησε τη Μπούρσασπορ σε εποχή που ο σύλλογος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και στο πρώτο του παιχνίδι ως αντίπαλος της ομάδας βίωσε την οργή των οπαδών της. Πανό, χαρτονομίσματα με το πρόσωπό του και αποδοκιμασίες, συνέθεσαν το σκηνικό της επιστροφής του στην Προύσα!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στον αγώνα μπάσκετ του τουρκικού πρωταθλήματος που διεξήχθη στην έδρα της Μπούρσασπορ κατά την επιστροφή του πρώην κόουτς της ομάδας, Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς, ο οποίος το καλοκαίρι αποχώρησε για να υπογράψει συμβόλαιο με τη Μπεσίκτας.

Οι δύο ομάδες «συγκρούστηκαν» στην Προύσα, με τους γηπεδούχους να μην επιφυλάσσουν και την καλύτερη υποδοχή στον πρώην κόουτς τους, αφού τα πανό και οι αποδοκιμασίες ήταν από τα στοιχεία που χαρακτήρισαν την αναμέτρηση.

Οι οπαδοί της Μπούρσασπορ είχαν τυπωμένα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων με το πρόσωπο του προπονητή της Μπεσίκτας, ο οποίος μετά το παιχνίδι είχε φραστικό επεισόδιο με τον γκαρντ της Μπούρσα, Ομέρ Ούτκου Αλ.

Μετά από τρία χρόνια στη διοργάνωση, ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς άφησε την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και μετακόμισε στην Μπεσίκτας που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη. Στο πρώτο του παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα, ο Σέρβος ειδικός έτυχε... ειδικής μεταχείρισης από οπαδούς.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο τουρκικό πρωτάθλημα (BSL) το Σάββατο 14/10. Οι οπαδοί της Μπούρσα είχαν προετοιμάσει τον Αλιμπίγεβιτς ότι θα τον περιμένουν για να να τον αποδοκιμάσουν, αφού είχε φύγει από το σύλλογο πριν τη λήξη του περσινού πρωταθλήματος, επειδή η Μπούρσα είχε οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσε να αντέξει το συμβόλαιό του. Πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν το κεντρικό πρόσωπο, καθώς οι φίλοις της ομάδας τον αποδοκίμαζαν σε κάθε ευκαιρία.

Ο πρώην γκαρντ της ομάδας, Ντέρεκ Νίντχαν και και ο γενικός διευθυντής Νεντίμ Γιουσέλ επίσης έφυγαν από τον σύλλογο και μετακόμισαν στην Μπεσίκτας στο πλευρό του Σέρβου προπονητή.

Και οι τρεις τους ήταν πρωταγωνιστές σε ένα πανό στις κερκίδες που τους απεικονίζει ως κυνηγούς... χρημάτων σε καιρούς δύσκολους για τη Μπούρσα. Οι οπαδοί είχαν τυπώσει ακόμη και χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων με το πρόσωπο του Αλιμπίγεβιτς.

Μετά το τέλος του αγώνα, που κέρδισε η Μπούρσα στην παράταση, ο Αλιμπίγεβιτς ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον γκαρντ της Μπούρσα Ομέρ Ούτκου Αλ. Σε μια σύντομη συνομιλία, ο Ούτκου Αλ φαίνεται πως είπε κάτι ευθέως στον Αλιμπίγιεβιτς που εξόργισε τον προπονητή.

Ο Σέρβος απώθησε τον παίκτη και φαινόταν ότι ήθελε να τον κυνηγήσει, αλλά και τους δύο άντρες χώρισε η ασφάλεια.