Μποζίκας: «Σήμερα δεν ήμασταν στην ίδια σελίδα, πρέπει να προβληματιστούμε»

Μποζίκας: «Σήμερα δεν ήμασταν στην ίδια σελίδα, πρέπει να προβληματιστούμε»

Sportal newsroom 23:49 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 14.08.2024

Στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση κόντρα στην Μπασκόνια στάθηκε ο Γιώργος Μποζίκας, που υπογράμμισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν βρίσκονταν στην ίδια σελίδα.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε την δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Euroleague με ήττα, καθώς δεν μπόρεσε να περάσει από την έδρα της Μπασκόνια, γνωρίζοντας την ήττα με 80-69. Ο Γιώργος Μποζίκας αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα του αγώνα, επισημαίνοντας πως άπαντες πρέπει να προβληματιστούν.

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα είπε: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να μας προβληματίσει. Δεν είμαστε το συμπαγές σύνολο που έχουμε συνηθίσει. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε σημάδια που δεν ελέγχαμε το παιχνίδι. Έπρεπε στο πρώτο μέρος να κερδίζουμε με δέκα πόντους και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Η Μπασκόνια έμεινε στο παιχνίδι. Ήταν θέμα ρυθμού η Μπασκόνια να βρει τον ρυθμό. Το κακό σημάδι είναι ότι από ένα σημείο και μετά τα παρατήσαμε. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε και κάποιος παίκτης σε καλό βράδυ. Τώρα θα πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας και κοιτάμε παρακάτω.

Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Με την Μπαρτσελόνα δεν ήμασταν κακοί και το ματς κρίθηκε στη μία κατοχή. Η αποψινή μας εμφάνιση πρέπει να μας προβληματίσει. Δεν δείξαμε σήμερα ότι είμαστε στην ίδια σελίδα και ότι παλεύουμε κάθε κατοχή. Είχαμε πολλά λάθη και έλλειψη δημιουργίας. Και τα δύο πλέι-μέικερ μας ήταν σε κακό βράδυ και δεν μπόρεσαν να βάλουν τους συμπαίκτες τους στο παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να γενικεύουμε μια εικόνα και προκαλούμε προβλήματα από το πουθενά. Τώρα πρέπει να κάνουμε ένα reset και να δούμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για τις ισοβαθμίες: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Παίζουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά. Πρέπει να πάρουμε όσες νίκες μπορούμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Αυτός είναι τα Playoffs. Από εκεί και πέρα, αυτή η διαδικασία στη συνέχεια είναι ξεχωριστή».

Μπασκόνια - Ολυμπιακός 80-69: Το καράβι γέρνει επικίνδυνα... - Sportal Euroleague Show