Το διπλό «ουάου» του Μπράντον Νάιτ και ο ενθουσιασμός του για την ΑΕΚ: «Να φέρουμε τίτλους!»

Το διπλό «ουάου» του Μπράντον Νάιτ και ο ενθουσιασμός του για την ΑΕΚ: «Να φέρουμε τίτλους!»

Sportal newsroom 14:51 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 14.08.2024

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, ο Μπράντον Νάιτ, δείχνει να έχει πάθος και ψηλά τον πήχη, ενώ θεωρεί μεγάλη πρόκληση της συμμετοχή του «σε έναν σπουδαίο οργανισμό με τους καλύτερου φιλάθλους στην Ελλάδα».

Ο Μπράντον Νάιτ είναι το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ κι ενώ ετοιμάζεται να ενσωματωθεί με την ομάδα, δείχνει την διάθεσή του γι' αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. 

Τα πρώτα του λόγια, δεν ήταν ακριβώς λόγια, αλλά εκφράσεις ενθουσιασμού. «Ουάου και... ουάου! Αυτό είναι που έρχεται στο μυαλό», είπε ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ με την πλούσια και εντυπωσιακή καριέρα του στο ΝΒΑ

Και παρά το γεγονός ότι έφθασε στο επίπεδο να ηγείται ομάδων στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, τώρα θέτει νέους στόχος και «ευχαριστώ τον Θεό, που μου δίνει την ευκαιρία να έρθω σ' αυτή την υπέροχη πόλη και σ' αυτόν τον υπέροχο οργανισμό», συνέχισε αναφερόμενος στη νέα του ομάδα και στη νέα χώρα που θα τον φιλοξενήσει. 

Επίσης, δήλωσε πως «ανυπομονώ να αφομοιώσω την κουλτούρα. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για να φέρουμε τίτλους τον σύλλογο»

Τέλος, αναφέρθηκε και στους οπαδούς της Ένωσης λέγοντας πως σε κάθε προσπάθειά τους ως σύνολο θέλει «να έχουμε πάντα δίπλα μας τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα». Και έκλεισε τις δηλώσεις του «με αγάπη και ευγνωμοσύνη. Ώπα...».

Δημήτρης Αγραβάνης, το comeback: Ο τραυματισμός, η εντατική αποθεραπεία και η επικείμενη συμφωνία με την ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:30 - 05.01.2024

Δημήτρης Αγραβάνης, το comeback: Ο τραυματισμός, η εντατική αποθεραπεία και η επικείμενη συμφωνία με την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το deal με τον Δημήτρη Αγραβάνη και το Sportal καταγράφει το πρόγραμμα του 29χρονου άσου το τελευταίο δίμηνο, που περιλάμβανε αποκατάσταση και προπονήσεις γεμάτες ένταση, για να επανέλθει στο 100%.

Πάντως, ο Μπράντον Νάιτ δεν προλαβαίνει να ενσωματωθεί και να λάβει μέρος στο παιχνίδι της Κυριακής (7/1) κόντρα στον Ολυμπιακό, στο οποίο ο κόουτς Ζοάν Πλάθα δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει τον Ρίκι Λίντο, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα και αν και ανέτοιμος είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του.