Τα συλλυπητήρια του Παναθηναϊκού για το χαμό του Μπράντον Χάντερ

Μπράντον Χάντερ

i

©Intime

Τα συλλυπητήρια του Παναθηναϊκού για το χαμό του Μπράντον Χάντερ

Νίκος Καλαμπάκας 11:17 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του 42χρονου πρώην αθλητή της ομάδας, Μπράντον Χάντερ.

Ο Μπράντον Χάντερ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 42 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους και ο Παναθηναϊκός έστειλεε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του πρώην αθλητή του.

Ο Χάντερ πέρασε το 2006 τον Ατλαντικό προκειμένου να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, όμως η θητεία του στην ελληνική ομάδα δεν ήταν η αναμενόμενη, αφού τραυματίστηκε στον ώμο και το «τριφύλλί» τον αντικατέστησε έπειτα από 4 αγώνες.

Στο άκουσμα του θανάτου του, οι πράσινοι εξέφρασαν τη λύπη τους για το συμβάν, στέλνοντας τα συλλυπητήριά τους:

«Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκφράσει την βαθιά του θλίψη για τον χαμό του πρώην παίκτη μας, Μπράντον Χάντερ. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του», αναφέρει η ΚΑΕ σε μήνυμά της στο Twitter.

Ο Χάντερ πέρασε τον Ατλαντικό το 2006 για να έρθει στη χώρα μας και να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, όμως η θητεία του στην ελληνική ομάδα δεν στέφθηκε από επιτυχία και αποχώρησε έχοντας μόλις τέσσερις συμμετοχές (2 στο πρωτάθλημα της τότε Α1 και ισάριθμες στην Euroleague).

Ήταν παίκτης - σταρ για την ομάδα μπάσκετ Μπομπκατς του Πανεπιστημίου του Οχάιο από το 1999 έως το 2003, όταν και είχε τιμηθεί για τις επιδόσεις του στην ομάδα πρωτοετών μαθητών στο All-Mid-American Conference το 2000.