«Μπράουν για Φενέρ και Παναθηναϊκό, κοντά στον Ολυμπιακό ο Τζέιμς»

«Μπράουν για Φενέρ και Παναθηναϊκό, κοντά στον Ολυμπιακό ο Τζέιμς»

Νίκος Καλαμπάκας 15:58 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 10.06.2024

Ισπανικό δημοσίευμα καταπιάνεται με τους παίκτες που αναμένεται να απασχολήσουν το καλοκαίρι τις ομάδες της Euroleague και στέλνει τον Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό και τον Μάικ Τζέιμς στον Ολυμπιακό.

Δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει ότι ο Μάικ Τζέιμς και ο Λορέντζο Μπράουν θα αποτελέσουν το καλοκαίρι τους δύο παίκτες που θα ασχοληθεί η Ευρώπη μαζί τους.

Το encestando σε σχετικό του θέμα αναφέρει ότι σε λίγες μέρες που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα εθνικά πρωταθλήματα, κάποια πράγματα στην αγορά της Euroleague θα είναι πιο ξεκάθαρα.

14:53 - 08.03.2024

To Τop 10 του Μάικ Τζέιμς στην διαχρονική πορεία του στην Euroleague

Η Euroleague συνέλεξε όταν τα highlights στην σταδιοδρομία του Μάικ Τζέιμς στη διοργάνωση και παρουσίασε τις δέκα καλύτερες στιγμές του!

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι σχεδόν όλες οι ομάδες της λίγκας θα ψαχτούν για πόιντ γκαρντ και εκεί μπαίνουν στη συζήτηση τα ονόματα των Μπράουν και Τζέιμς.

Για τον παίκτη της Μονακό σας γράψαμε ότι αποτελεί πρώτο στόχο του Ολυμπιακού και σας έχουμε αναλύσει τα δεδομένα που ισχύουν.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για την απόκτησή του και ότι ο παίκτης έχει απορρίψει την πρόταση της Μονακό για ανανέωση.

Όσο για τον Μπράουν, εμφανίζεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη Φενέρμπαχτσε. Στο ρεπορτάζ εμπλέκεται και το όνομα του Παναθηναϊκού, αφού όπως επισημαίνει ο συντάκτης «οι πράσινοι αναζητούν έναν παρτενέρ για τον Κώστα Σλούκα».