«Στο κόλπο για Μπράουν Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε»!

«Στο κόλπο για Μπράουν Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε»!

Γιάννης Πάλλας 19:54 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 29.05.2024

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Ισραήλ για τον Λορένζο Μπράουν εκτός της Ρεάλ ενδιαφέρονται και ο Παναθηναϊκός AKTOR με τη Φενέρμπαχτσε

Ένα από τα πιο hot ονόματα στην μεταγραφική αγορά φαίνεται πως θα είναι ο Λορένζο Μπράουν, ο οποίος, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Ισραήλ μετά τη Ρεάλ, φαίνεται πως απασχολεί τον Παναθηναϊκό AKTOR και τη Φενέρμπαχτσε.

Την είδηση έδωσε ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Άρελ Γκίνσμπερ, ο οποίος μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και αναφέρονταν σε επικείμενη συμφωνία του γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, βάζοντας στο παιχνίδι της απόκτησής του τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR αλλά και για τη Φενέρμπαχτσε, καθώς φαίνεται πως επιθυμούν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Αμερικανό γκαρντ με ισπανικό διαβατήριο.

Σύμφωνα με τον Άρελ Γκινσμπέρ η Ρεάλ είναι το μεγάλο φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του, θέλοντας διακαώς να τον αποκτήσει καθώς μπορεί να αγωνίζεται ως Ισπανός στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Πάντως, δεν είναι κοντά οι δυο πλευρές με τον Παναθηναϊκό AKTOR και τη Φενέρμπαχτσε να φαίνεται πως εξετάζουν την περίπτωση του, αν και η Μακάμπι αξιώνει υψηλό buy-out περίπου 800.000 ευρώ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Σε κάθε περίπτωση ο Λορένζο Μπράουν φαίνεται πως θα απασχολήσει αρκετά τη φετινή σεζόν μετά την πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στα playoffs της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR.