Μπράουν: «Νιώθω υπέροχα στην ομάδα - Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς»

Λορέντζο Μπράουν

i

InTime

Μπράουν: «Νιώθω υπέροχα στην ομάδα - Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 22:31 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:31 - 21.10.2024

Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό Aktor, αλλά και το ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ Betsson.

Εύκολο απόγευμα είχε κόντρα στην ΑΕΚ Betsson ο Παναθηναϊκός Aktor για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 94-74 και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις δύο ήττες στην πρώτη διαβολοβδομάδα της Euroleague.

Ο Λορέντζο Μπράουν έκανε το καλύτερό του ματς με τον Παναθηναϊκό Aktor, καθώς τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους, 2 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο ίδιος μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Betsson, την προσαρμογή του στην ομάδα, αλλά και τα ματς με Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό που ακολουθούν.

Παναθηναϊκός και Μπράουν ξέσπασαν στην ΑΕΚ πριν πάνε σε Πόλη και ΣΕΦ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:00 - 21.10.2024

Παναθηναϊκός και Μπράουν ξέσπασαν στην ΑΕΚ πριν πάνε σε Πόλη και ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έβγαλε μια πρώτη αντίδραση μετά τις ήττες σε Παρίσι και Μαδρίτη, επικρατώντας με 94-74 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL, έχοντας κορυφαίο τον Λορέντζο Μπράουν.

Όλα όσα είπε ο Μπράουν:

Για το ματς: «Ένιωθα καλά. Προσπάθησα να παίξω όσο καλύτερα μπορώ, να δώσω το 100% και να πάρουμε τη νίκη. Χαλαρώσαμε προς το τέλος. Δεν πιέζαμε στην άμυνα. Νιώθαμε πιο άνετα από ότι έπρεπε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και όχι μόνο στην αρχή».

Για το αν παίρνουν μαθήματα από αυτά τα ματς: «Είναι μαθήματα αυτά. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας άμεσα και όχι αργότερα».

Για τα παιχνίδια με τη Φενερμπαχτσέ και τον Ολυμπιακό: «Το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρώτα συγκεντρωνόμαστε στη Φενέρ. Τρομερή ομάδα, με καλούς παίκτες. Προετοιμαζόμαστε για αυτό και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα».

Για την παρουσία του στην ομάδα: «Νιώθω υπέροχα. Ακόμα προσαρμόζομαι αλλά είναι μία καθημερινή διαδικασία. Δουλεύω κάθε μέρα όσο πιο σκληρά μπορώ, θέλω να προσαρμοστώ όσο καλύτερα μπορώ και να φαίνομαι στην ομάδα. Είναι νέο περιβάλλον και το βλέπω μέρα με μέρα και να δίνω το 100%».

Για το αν είναι χαρούμενος που είναι εδώ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι υπέροχο μέρος, μαθαίνω την πόλη. Είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν».