Μπραζντέικις: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για τα όσα έζησα, πάμε να δουλέψουμε με τη Ζαλγκίρις για τη νέα σεζόν»

Ίγκνας Μπραζντέικις

Μπραζντέικις: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για τα όσα έζησα, πάμε να δουλέψουμε με τη Ζαλγκίρις για τη νέα σεζόν»

Νίκος Καλαμπάκας 20:05 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:05 - 24.07.2024

Το πρώτο μήνυμα του Ίγκνας Μπραζντέικις ως παίκτης της Ζαλγκίρις.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι και επίσημα μέλος της Ζαλγκίρις, αφού ο Λιθουανός φόργουορντ έπειτα από μια σεζόν στον Ολυμπιακό, επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του, ο Λιθουανός μίλησε τόσο για τη θητεία του στον Πειραιά, όσο και για την επιστροφή του στο Κάουνας.

20:02 - 01.03.2024

Τίμησε Μπραζντέικις η Ζάλγκιρις

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις αποθεώθηκε κατά την επιστροφή του στο Κάουνας, με τον Λιθουανό να βραβεύεται πριν το τζάμπολ του Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός για την προσφορά του στους Πράσινους.

Ο πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων ανυπομονεί να ξεκινήσει με τη νέα του ομάδα τη δουλειά, προκειμένου η Ζαλγκίρις να είναι έτοιμη όταν θα γίνει η εκκίνηση στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και την Ευρωλίγκα.

Σε στόρι του στο Instagram, ο ίδιος έγραψε:

Είμαι ευγνώμων που ήμουν μέλος μίας τόσο σπουδαίας ομάδας (εννοεί τον Ολυμπιακό). Μπράβο στα αδέλφια μου, τους προπονητές μου και το κοινό για τη χρονιά».

Για τη νέα του θητεία στη Ζαλγκίρις, ο Μπραζντέικις έγραψε: «Πάμε να το κάνουμε ξανά! Είμαι πολύ ευλογημένος και ευγνώμων που επιστρέφω σπίτι μου και θα εκπροσωπώ ξανά το πράσινο και το λευκό χρώμα. Πάμε να δουλέψουμε».