Μπραζντέικις: «Αισθάνομαι ότι πλησιάζω στο να βρω τον εαυτό μου -  Νιώθω καλά και έτοιμος να παίξω σε υψηλό επίπεδο»

Ίγκνας Μπραζντέικις

i

Ίγκνας Μπραζντέικις/©Intime

Μπραζντέικις: «Αισθάνομαι ότι πλησιάζω στο να βρω τον εαυτό μου - Νιώθω καλά και έτοιμος να παίξω σε υψηλό επίπεδο»

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:00 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 14.08.2024

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της αποψινής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασκόνια απόψε (9/11, 19:15, Novasports Prime) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο Ίγκνας Μπραζντέικις μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του αποψινού αγώνα και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά του και είναι έτοιμος να βοηθήσει περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού: 

Για την την προσαρμογή του στην ομάδα: «Αισθάνομαι ότι πλησιάζω στο να βρω τον εαυτό μου. Είχα κάποιους τραυματισμούς, αλλά δούλεψα πάνω σε αυτό. Μαθαίνω την επίθεση μας, τι θέλουμε να κάνουμε και ψάχνω τρόπους για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια. Σίγουρα νιώθω καλά και έτοιμος να παίξω σε υψηλό επίπεδο».

Για τον αγώνα με την Μπασκόνια: «Ξέρουμε ότι η Μπασκόνια θα μπει στο παρκέ με ένταση, θα παίξουν σκληρά για το νέο προπονητή τους αλλά και για τους εαυτούς τους. Παίζουν επιθετική άμυνα, πρέπει απλώς να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι μας, εκτελώντας το πλάνο μας σωστά». 

Για τους καλούς σουτέρ της Μπασκόνια και τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: «Σίγουρα πρέπει να τους υποχρεώσουμε να πάρουν δύσκολα σουτ, ειδικά στο ξεκίνημα του ματς, να μην τους δώσουμε τίποτα εύκολο. Αν βρουν ρυθμό είναι πολύ δύσκολο να τους σταματήσεις. Νομίζω το κλειδί είναι να τους βγάλουμε εκτός ρυθμού από νωρίς».

Για το γρήγορο τέμπο της Μπασκόνια και το στυλ μπάσκετ που παίζει: «Συζητήσαμε με τον κόουτς και είπαμε ότι δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να τρέξουν. Παίζουν σε υψηλά επίπεδα έντασης. Το βασικό για εμάς είναι να πάρουμε καλά σουτ και να επιστρέψουμε στην άμυνα σωστά και γρήγορα. Όσο το κάνουμε αυτό - και στην προπόνηση παίζουμε σε πολύ υψηλή ένταση και αρχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον - θα βρούμε ρυθμό». 

«Ο σεβασμός κερδίζεται»: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνέτριψε τη μεγαλύτερη παπάτζα της σύγχρονης εποχής

«Ο σεβασμός κερδίζεται»: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνέτριψε τη μεγαλύτερη παπάτζα της σύγχρονης εποχής

Μια ερώτηση, μια απάντηση και η «κατάρρευση» ενός... μύθου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απέδειξε γιατί ο σεβασμός δεν κερδίζεται, αλλά πηγάζει μόνο μέσα από τις αξίες εκείνου που τον αποδίδει. Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.

Για το αν γίνεται συζήτηση στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για ενδεχόμενη προσθήκη παίκτη: «Για εμάς τους παίκτες η δουλειά μας είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε έτσι ώστε να βοηθάμε την ομάδα να κερδίσει. Όποιον παίκτη και να αποκτήσουμε ή ό,τι και να γίνει τελικά, θα είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, αλλά ο βασικός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε αυτή την ομάδα να κερδίσει αγώνες». 

Ολυμπιακός - Μπασκόνια: Sportal Euroleague Show με όλη τη δράση της ημέρας

https://www.youtube.com/watch?v=LonvglryTJc

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!