Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού παντρεύτηκε πρώην αθλήτρια του Παναθηναϊκού

Μπρεντ Πέτγουεϊ

i

© Intime

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού παντρεύτηκε πρώην αθλήτρια του Παναθηναϊκού

Γιώργος Γαβριλάκης 13:27 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 14.08.2024

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ πέρασε μεγάλο μέρος της καριέρας του ως αθλητής στην Ελλάδα, έπαιξε στον τελικό της Euroleague με τον Ολυμπιακού (2015), αλλά κυρίως εδώ ερωτεύτηκε, εγκαταστάθηκε και τώρα παντρεύτηκε την αγαπημένη του Στέλλα Λαγουδάκη, η οποία έχει παίξει βόλεϊ (μεταξύ άλλων) στον Παναθηναϊκό.

Όταν το 2009 ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το έκανε για να αγωνιστεί στον Ηλυσιακό και τότε δεν περίμενε πως στη χώρα μας θα περνούσε μεγάλο μέρος της καριέρας του, εδώ θα ερωτευόταν, θα παντρευόταν και θα γινόταν Έλληνας. 

Στο μεσοδιάστημα, αγωνίστηκε -πέραν από την ομάδα των Ιλισίων- στο Ρέθυμνο (2011-13) και αμέσως μετά στον Ολυμπιακό, με τον οποίο το 2015 έφθασε μέχρι τον τελικό της Euroleague. Αγωνίστηκε επίσης στον Άρη, στην Ιταλία με τη Σάσαρι και στην Τουρκία με την Καρσίγιακα, αλλά επέστρεψε στη χώρα μας για τα μάτια μιας... κρητικοπούλας. Της Στέλλας Λαγουδάκη, πρώην βολεϊμπολίστριας με θητεία (μεταξύ άλλων) στον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο. 

Οι δυο τους ζουν εδώ και αρκετά χρόνια στο Ρέθυμνο, αλλά τώρα που περιμένουν το πρώτο τους παιδί, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με την υπογραφή του Δημάρχου. Έκαναν πολιτικό γάμο, οπότε ο Πέτγουεϊ έγινε και με τη... βούλα Κρητικός. 

«Παντρευτήκαμε και κανείς δεν σκέφτηκε να βγάλει φωτογραφίες, οπότε αυτές είναι ό,τι έχουμε. Αυτό σημαίνει ότι η εκκλησία και η ρεσεψιόν έχουν τρελαθεί. Ο κύριος και η κυρία Πέτγουεϊ», έγραψε σε σχετική ανακοίνωση στα social media ο ίδιος ο γαμπρός και ένας από τους πιο αθλητικούς σέντερ που αγωνίστηκαν ποτέ στην Ελλάδα με πολλά εντυπωσιακά καρφώματα στο ενεργητικό του. 

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, πριν από χρόνια κι ενώ είχε ολοκληρώσει την επαγγελματική του καριέρα είχε αγωνιστεί στο εργασιακό πρωτάθλημα της Κρήτης και μάλιστα στα χαρτιά αναφερόταν ως Πετγουάκης! Επίσης, έχει λάβει... ειδική εκπαίδευση στην κουλτούρα της χώρας μας από τον πρώτο του καιρό στην Ελλάδα και η παρουσία του στα πολιτιστικά νυχτερινά κέντρα (μπουζούκια) ήταν καθιερωμένη και στο εβδομαδιαίο του πρόγραμμα. Ενώ, δύσκολα κανείς ξεχνάει την μουσική performance του σε All-Star Game στο Ρέθυμνο πριν από μία δεκαετία, όπου τραγούδησε το άσμα «φωτιά με φωτιά» του τροβαδούρου Πάνου Κιάμου.