O Μπρόνι Τζέιμς έχει ήδη μπει στο μπλοκάκι των ομάδων του ΝΒΑ

Μπρόνι Τζέιμς

O Μπρόνι Τζέιμς έχει ήδη μπει στο μπλοκάκι των ομάδων του ΝΒΑ

Χρήστος Τσάλτας 11:54 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 29.05.2024

Στο Draft Combine άφησε υποσχέσεις και το όνομά του ήδη μπήκε στις λίστες ομάδων για τα προσεχή work outs. Ο Μπρόνι Τζέιμς αναμένεται να έχει ένα έντονο καλοκαίρι, λίγο πριν κάνει το... άλμα για το ΝΒΑ.

Από την πρώτη στιγμή που δήλωσε συμμετοχή στο NBA Draft του 2024, γύρω από το όνομά του υπήρχε ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ο Μπρόνι Τζέιμς ερχόταν από μια σεζόν γεμάτη δυσκολίες και σκαμπανεβάσματα.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2023 υπέστη ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύτηκε για μερικές μέρες σε νοσοκομείο, ενώ χρειάστηκε μερικούς μήνες για να επιστρέψει στη δράση και χωρίς αμφιβολία ήταν μακριά από τα στάνταρ του. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε από το να δηλώσει συμμετοχή στη φετινή διαδικασία, θέλοντας να «δοκιμάσει» την τύχη του στο κορυφαίο επίπεδο.

ΛεΜπρόν και Μπρόνι μαζί στους Λέικερς: Υπάρχει πλάνο για την ιστορική στιγμή πατέρα και γιου!
NBA

14:26 - 07.04.2024

ΛεΜπρόν και Μπρόνι μαζί στους Λέικερς: Υπάρχει πλάνο για την ιστορική στιγμή πατέρα και γιου!

Οι Λέικερς έχουν διαθέσιμα δύο Draft Picks δεύτερου γύρου για το 2024 και η ανακοίνωση του Μπρόνι Τζέιμς περί της συμμετοχής του στη διαδικασία το καλοκαίρι που μας έρχεται, δημιουργεί την μεγάλη πιθανότητα ο πρωτότοκος γιος του ΛεΜπρόν να γίνει και συμπαίκτη του. Μία συνθήκη που φάνταζε αδύνατη, πλέον... δρομολογείται.

Στο Draft Combine που έλαβε χώρα στο Wintrust Arena του Σικάγο, ήταν από τους παίκτες που έκλεψαν την παράσταση. Όχι μόνο με τη συνέπειά του στο σουτ (είχε 19/25 τρίποντα στη διάρκεια της διαδικασίας), αλλά και για τα αθλητικά προσόντα του και τη συγκέντρωση στο παιχνίδι.

«Το παιχνίδι μου αρχίζει από την άμυνα και από εκεί προσπαθώ να βγάζω ενέργεια και να ξεκινάνε τα πάντα», είχε πει κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην «πόλη των ανέμων», όταν ρωτήθηκε μετά από ένα pick up παιχνίδι ανάμεσα σε επίδοξα prospects της διαδικασίας.

Ο Μπρόνι Τζέιμς χωρίς αμφιβολία ιντριγκάρει άπαντες στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, με τον ΛεΜπρόν να προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να παίξει με τον γιο του λίγο πριν πει «αντίο» στα παρκέ στην τεράστια καριέρα του.

Την ίδια ώρα όμως γύρω από το όνομα του χαρισματικού γκαρντ υπάρχει έντονη κινητικότητα και στα front offices των ομάδων της λίγκας. Ήδη μάλιστα οι Γιούτα Τζαζ έγιναν η πρώτη ομάδα που ενημέρωσε την πλευρά του παίκτη για work out τις επόμενες μέρες, με την ομάδα του Σολτ Λέικ να έχει ξεχωρίσει τον Μπρόνι στη λίστα της.

Όσο για το αν ονειρεύεται ο ίδιος να παίξει με τον πατέρα του; «Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Αυτό που θέλω είναι να φτιάξω το δικό μου όνομα στη λίγκα, να ακολουθήσω το δικό μου μονοπάτι. Προφανώς έχω ακούσει τον πατέρα μου να το αναφέρει κάποιες φορές, αλλά όχι σε γενικές γραμμές δεν το έχω σκεφτεί», ήταν τα λόγια του.