Οι συμβουλές του Λεμπρόν στον Μπρόνι που τον έκαναν να... γυρίσει τον διακόπτη

Μπρόνι Τζέιμς

Οι συμβουλές του Λεμπρόν στον Μπρόνι που τον έκαναν να... γυρίσει τον διακόπτη

Νίκος Καλαμπάκας 10:57 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 19.07.2024

Ο Μπρόνι Τζέιμς έκανε πολύ καλή εμφάνιση στη νίκη των Λέικερς επί των Καβαλίερς στο Summer League και ο ίδιος εξήγησε ποια ήταν τα λόγια του πατέρα του που τον έκαναν να πιστέψει στις δυνατότητές του και να αφήσει πίσω του τις μέτριες εμφανίσεις.

Η παρουσία του Μπρόνι Τζέιμς στο Summer League του Λας Βέγκας είναι από τα γεγονότα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς σιγά σιγά βρίσκει βρίσκει ρυθμό και φαίνεται πως αφήνει πίσω του τις μέτριες εμφανίσεις που είχε στο ξεκίνημα τωων αγώνων.

Ο ίδιος στον αγώνα των Λέικερς με τους Καβαλίερς σημείωσε 13 πόντους, πέντε ριμπάουντ και 3 ασίστ, πραγματοποιώντας την κορυφαία του εμφάνιση μέχρι στιγμής summer league.

Οι Λέικερς επικράτησαν με 93-89 των Καβαλίερς και ο Μπρόνι μετά το τέλος του ματς εξήγησε ποια ήταν τα λόγια του πατέρα του, που τον έκαναν να... γυρίσει τον διακόπτη:

«Μου είπε να διατηρήσω την επιθετικότητα μου. Ακόμα κι όταν τα σουτ μου δεν βρίσκουν στόχο, απλά κράτα την επιθετικότητα σου. Νιώθω ότι γνωρίζω τον σωστό τρόπο για να παίζω μπάσκετ. Οι γονείς μου με βοήθησαν, με ενθάρρυναν να παραμείνω συγκεντρωμένος και να μην αλλάξω τον εαυτό μου καθόλου».