Οι Μπρούκλιν Νετς δίνουν μία ακόμα ευκαιρία στον Κίλιαν Χέιζ (vid)
i

© imago

Οι Μπρούκλιν Νετς δίνουν μία ακόμα ευκαιρία στον Κίλιαν Χέιζ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:34 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 26.07.2024

Ο Κίλιαν Χέιζ δεν κατάφερε να πάρει θέση στην αποστολή της Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά βρήκε ένα ακόμα συμβόλαιο στο NBA. Οι Μπρούκλιν Νετς έκαναν... δικό τους τον 22χρονο γκαρντ.

Ιδανικά, ο Κίλιαν Χέιζ, θα ήθελε να εκπροσωπεί την Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η τελετή έναρξη των οποίων είναι προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή (26/7, 20:30, ΕΡΤ1). Παρόλα αυτά, εν μέσω θερμού Ιουλίου, ο γεννημένος στην Φλόριντα των ΗΠΑ γκαρντ, ο οποίος ξεκίνησε με υψηλή προοπτική την παρουσία του στο NBA -αλλά δεν την... επιβεβαίωσε- πήρε μία ακόμα ευκαιρία στον «μαγικό πλανήτη».

Οι Μπρούκλιν Νετς του προσέφεραν μονοετές συμβόλαιο και έγιναν η δεύτερη ομάδα του επί Αμερικανικού εδάφους. Η πρώτη ήταν οι Ντιτρόιτ Πίστονς, που τον επέλεξαν στο Νο 7 του Draft 2020, του έδωσαν πολλές ευκαιρίες, αλλά η καλύτερη σεζόν του ήταν αυτή του 2022-23. Τότε που ο πρώην παίκτης της γαλλικής Σολέ και της γερμανικής Ουλμ, έπαιξε ως βασικός, είχε 28,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και κατέγραψε στη στατιστική του 10,3 πόντους και 6,2 ασίστ.

Ο Σακίλ Ο'Νιλ και ο Μπάρκλεϊ είναι οι πιο... καυτοί Free Agents του επόμενου καλοκαιριού!
NBA

09:03 - 26.07.2024

Ο Σακίλ Ο'Νιλ και ο Μπάρκλεϊ είναι οι πιο... καυτοί Free Agents του επόμενου καλοκαιριού!

To ΤΝΤ της Warner Bros ξεκινάει την τελευταία σεζόν συνεργασίας του με το NBA. Έχασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «μαγικού πλανήτη» στις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο δεκαετούς διάρκειας, αλλά η λαοφιλής εκπομπή Inside the NBA, με πρωταγωνιστές του Σακίλ Ο'Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ, είναι πιθανό να πάρει... μεταγραφή στην πλατφόρμα της Amazon ή του ESPN.

Ο κύκλος του στα Πιστόνια «έκλεισε» απότομα, αλλά οι Νετς και κυρίως ο ίδιος έχει την ευκαιρία να δώσει απαντήσεις. Κατ' αρχάς βέβαια, θα πρέπει να διατηρήσει τη θέση του καθώς το μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε δεν είναι ακόμα πλήρως εγγυημένο. Θα μετατραπεί σε τέτοιο όμως, αν ο Κίλιαν Χέιζ επιλεχθεί να είναι στο τελικό ρόστερ την μέρα που θα ξεκινήσει η κανονική διάρκεια του NBA: 22 Οκτωβρίου.