Μπρουκς: «Αυτά πρέπει να βελτιώσω ώστε να μπορέσω να σταθώ στην Euroleague»

Άρμονι Μπρουκς

i

IMAGO / Icon Sportswire

Μπρουκς: «Αυτά πρέπει να βελτιώσω ώστε να μπορέσω να σταθώ στην Euroleague»

Sportal newsroom 22:08 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:08 - 03.09.2024

Ο Άρμονι Μπρουκς μίλησε για τη νέα του ομάδα, την Αρμάνι Μιλάνο. Ο κόμπο γκαρντ από τις ΗΠΑ αναφέρθηκε στις συμβουλές του Λάνγκφορντ και τα όσα πρέπει να κάνει ώστε να διαπρέψει στην Eroleague.

Η Αρμάνι Μιλάνο απέκτησε το καλοκαίρι τον Αρμόνι Μπρουκς και ο Αμερικάνος σε δηλώσεις του επισήμανε τι πρέπει να κάνει ώστε να μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της Euroleague.

Ο Μπρουκς μίλησε ακόμα για τις συμβουλές του Κιθ Λάνγκφορντ και τον ενθουσιασμό του όταν έμαθε ότι ο ίδιος θα αγωνιστεί στο Μιλάνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρμονι Μπρουκς:

Για τις συμβουλές του Κιθ Λάνγκφορντ:

«Του έστειλα μήνυμα το καλοκαίρι για να του πω ότι υπέγραψα με το Μιλάνο. Ήταν ενθουσιασμένος. Μου είπε πως θα λατρέψω την εμπειρία στην Ιταλία και μου έδωσε συμβουλές για την προσαρμογή μου. Μου είπε πως αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εμένα.

Δουλέψαμε μαζί πέρυσι το καλοκαίρι κάποιες φορές. Μου έδωσε συμβουλές για το πώς να εκμεταλλευτώ συγκεκριμένες καταστάσεις για τον εαυτό μου και την ομάδα. Τώρα μιλάμε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, τον βλέπω σαν είδωλο. Μπορώ να μιλάω μαζί του όταν χρειάζομαι συμβουλές, ξέρω ότι θα με βοηθήσει».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Για το τι πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του στην 1η του σεζόν στην Euroleague:

«Επιθετικά πρέπει να μάθω να διαβάζω τις καταστάσεις λίγο πιο γρήγορα. Είμαι ήδη καλός όταν παίζω μακριά από την μπάλα, αλλά ίσως πρέπει να παίζω λίγο πιο συχνά το pick 'n roll. Αμυντικά θέλω να βελτιωθώ στην αντίληψή μου μακριά από την μπάλα, να μην επιτρέπω "κοψίματα" στην πλάτη και να μην αφήνω τον παίκτη που μαρκάρω να βρει συγκεκριμένες γωνίες».