Με τον Ζιάγκο στο «τιμόνι» για δυο χρόνια η Μύκονος!

Βαγγέλης Ζιάγκος

i

Βαγγέλης Ζιάγκος / © Intime

Με τον Ζιάγκο στο «τιμόνι» για δυο χρόνια η Μύκονος!

Γιάννης Πάλλας 17:00 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 29.05.2024

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι και επίσημα ο προπονητής της Μυκόνου για τα επόμενα δυο χρόνια

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα καθοδηγεί τη Μύκονο για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση του Συλλόγου και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με στόχο την άνοδο στην Stoiximan Basket League.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση, καθώς ο Γιώργος Λιμνιάτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε. Έπρεπε να πάρει την απόφαση του σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έδειχνε διατεθειμένος να το πράξει με συνέπεια να οδηγηθούν στην επόμενη επιλογή.

Ο έμπειρος τεχνικός θα ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, καθώς ο πήχης των φιλοδοξιών είναι πολύ ψηλά. Ο Ζιάγκος ξέρει καλά την κατηγορία και είναι έτοιμος να προχωρήσει άμεσα σε κινήσεις ενίσχυσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Η ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ.Βαγγέλη Ζιάγκο για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο κόουτς Ζιάγκος είναι 48 ετών και έχει εργαστεί σε ΑΕΚ, Δόξα Λευκάδας, Πανιώνιο, Αλ Ριάντι στον Λίβανο, Ρέθυμνο, Ηρακλή και την ουγγρική Βάσας ενώ την τελευταία διετία βρέθηκε στη λίγκα της Ιαπωνίας με την Ναγκασάκι Βέλγκα.

Έχει αποτελέσει μέλος του προπονητικού τιμ των Εθνικών Ομάδων, στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ στις μικρές εθνικές.

Κόουτς σε καλοσωρίζουμε στην Μύκονο.

Προχωράμε».