«Να κάνει το NBA έλεγχο ντόπινγκ στους Σέλτικς»
i

Photo by Melissa Tamez Icon Sportswire

«Να κάνει το NBA έλεγχο ντόπινγκ στους Σέλτικς»

Νίκος Καλαμπάκας 19:27 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 23.10.2024

Απίθανες δηλώσεις, μπολιασμένες με χιούμορ από τον Τζος Χαρτ, που είδε την ομάδα του, τους Νικς, να διαλύονται από τους Σέλτικς.

Οι Σέλτικς ξεκίνησαν δυναμικά τη φετινή σεζόν, αφού επικράτησαν των νικς στη Βοστώνη με σκορ 132-109 και ο Τζος Χαρτ, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ζήτησε από το NBA να υποβάλλει τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές σε έλεγχο ντόπινγκ!

Οι Κέλτες σημείωσαν 29 τρίποντα στην αναμέτρηση και ήταν καθηλωτικοί απέναντι στους αντιπάλους τους, ανγκάζοντάς τους να τους βγάλουν το καπέλο.

Ο Χαρτ μάλιστα, αστειευόμενος με την επίδοση των αντιπάλων του, ήταν ξεκάθαρος: «Πρέπει να τους κάνουν έναν έλεγχο για ντόπινγκ», είπε, προκειμένου να εξηγήσει το εξαιρετικό τους ματς:

«Tο ΝΒΑ πρέπει να τους κάνει ένα τεστ αντιντόπινγκ. Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο στη ζωή μου. Θέλω να πω, πρέπει να τους δώσεις συγχαρητήρια γι' αυτό. Ήταν ήδη μια εκρηκτική ομάδα και προφανώς υπήρχε μια ενέργεια που ήταν μεταδοτική. Έπαιξαν εξαιρετικά. Εμείς θα το αναλύσουμε, θα μάθουμε από αυτό, θα δούμε μερικά από τα αμυντικά λάθη που κάναμε που οδήγησαν σε ελεύθερα σουτ, αλλά είναι μόλις το πρώτο παιχνίδι και έχουμε άλλα 81».