Χέιζ-Ντέβις: «Είναι εδώ οι καλύτερες ομάδες και όλοι μπορούν να χάσουν»

Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις

i

© Intime

Χέιζ-Ντέβις: «Είναι εδώ οι καλύτερες ομάδες και όλοι μπορούν να χάσουν»

Χρήστος Τσάλτας 13:25 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 29.05.2024

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την παρουσία της Φενέρμπαχτσε στο Final 4 και τόνισε πως σε αυτό το μεγάλο ραντεβού όλοι μπορούν να κερδίσουν το τρόπαιο.

Όσα είπε ο άσος της Φενέρμπαχτσε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Εμείς είμαστε εδώ για να παίξουμε και να το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ο κόουτς Μπαρτζώκας είπε ότι είναι οι καλύτερες ομάδες εδώ και όλες μπορούν να ηττηθούν. Εμείς θέλουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Εγώ δεν έχω τη γάτα μου εδώ, αλλά την σκέφτομαι πολύ».

Για τα ρεκόρ της Φενέρμπαχτσε: «Όταν ο κόουτς ήρθε προσπάθησε να αυξήσει το ρυθμό και να τρέξουμε. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Όσον αφορά τα ρεκόρ, ήταν ένας καλός μήνας. Παίξαμε καλά και σε υψηλό επίπεδο. Εγώ έκανα ένα καλό παιχνίδι. Ο κάθε παίκτης είχε τη δική του συμβολή. Σε ένα Final 4 δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί».

Για τις αναμνήσεις που έχει από Final 4 και την εμπειρία που έχει από τέτοιες καταστάσεις: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως το πιο σημαντικό είναι να απολαύσεις αυτό που είσαι. Τα παιχνίδια έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες. Τα plays είναι εκείνα που θα σε κάνουν να σκέφτεσαι, το κάτι παραπάνω. Το να είμαι εδώ, για δεύτερη φορά, έχω πιο σημαντικό ρόλο και ανυπομονώ να παίξω το καλύτερο που μπορώ».