Από την ΑΕΚ Betsson στην Ασία: Κίνα καλεί Μουρατίδη

Νάκης Μουρατίδης

Από την ΑΕΚ Betsson στην Ασία: Κίνα καλεί Μουρατίδη

Χρήστος Τσάλτας 10:27 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 15.09.2024

Ο Νάκης Μουρατίδης αποχώρησε από τον πάγκο της ΑΕΚ Betsson, έπειτα από οκτώ χρόνια στην Ένωση και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του, στην Ασία και πιο συγκεκριμένα, στην Κίνα.

Το καλοκαίρι του 2016 ο Νάκης Μουρατίδης βρέθηκε στο προπονητικό σταφ των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ Betsson. Από τις ομάδες Παίδων και Εφήβων βρέθηκε στο προπονητικό σταφ της ανδρικής ομάδας, όντας συνεργάτης προπονητών όπως ο Ηλίας Καντζούρης, ο Ζοάν Πλάθα και ο Ηλίας Ζούρος.

Οι αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στην Ένωση, με την έλευση του Ντράγκαν Σάκοτα έφεραν νέα δεδομένα και στο σταφ της ομάδας. Ο Μουρατίδης αποχώρησε από την Ένωση και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Το οποίο αναμένεται να είναι στο εξωτερικό.

Ο »μαχητής» Νετζήπογλου έφυγε από το Βελιγράδι με... σουβενίρ ένα καρούμπαλο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:13 - 15.09.2024

Ο »μαχητής» Νετζήπογλου έφυγε από το Βελιγράδι με... σουβενίρ ένα καρούμπαλο

Στο παιχνίδι με την Παρί η ένταση στην άμυνα ήταν σε υψηλά επίπεδα για την ΑΕΚ Betsson, κάτι που αποτυπώθηκε και στην προσπάθεια του Όμηρου Νετζήπογλου, που αποχώρησε από την πρωτεύουσα της Σερβίας με «ενθύμιο».

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Έλληνας προπονητής βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Γκουανγκντόνγκ Σάουθερν Τάιγκερς. Τις προηγούμενες μέρες η ομάδα της Κίνας εξέφρασε το ενδιαφέρον της προς τον Έλληνα προπονητή, ο οοίος μάλιστα βρίσκεται στην Ασία για να συζητήσει με την ομάδα και να αναλάβει θέση στο προπονητικό σταφ των Τάιγκερς.

Με την εξέλιξη αυτή και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ένας ακόμα Έλληνας προπονητής θα κάνει το... άλμα για το εξωτερικό, δείχνοντας πως η ελληνική σχολή προπονητών συνεχίζει να παράγει κόουτς ικανούς να βρεθούν σε ομάδες του εξωτερικού.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!